Ble bestevenn med eksens kone!

- Sønnen min kaller oss begge for mamma, forteller Hollywood-Tine.

PÅ TV: Tine Eriksen Schatz er, i likhet med mange andre norske kvinner, en del av TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: TVNorge
PÅ TV: Tine Eriksen Schatz er, i likhet med mange andre norske kvinner, en del av TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: TVNorge Vis mer
Se videointervjuet med Tine Eriksen Schatz nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Tine Eriksen Schatz (47) har fått mye oppmerksomhet etter sin deltagelse i TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood". Mange omtaler henne som den "snille", norske versjonen av Anna Anka. Forrige måned avslørte Schatz, som har skilt seg fire ganger, til Seher.no at hun har spekulert i en eller flere av dem økonomisk sett.

Tine jobber til daglig som eiendomsmegler, og driver sitt eget firma med 171 meglere i stallen. I firmaet jobber også en av hennes eks-menn og hans nye kone. Til Seher.no forteller hun at eks-mannens nye flamme med tiden har blitt en god venn av henne.

- Hun jobbet for oss også før vi giftet oss. Hun var en av dem som var i min "baby shower" når jeg var gravid med minstesønnen min. Hun er en kjempebra dame! Når folk er kjempemennesker, da spiller det ingen rolle for meg om de er sammen med eksen min. Hun er bare nydelig, og ikke minst veldig flink med barna mine, sier hun.

Mannen Tine snakker om er ikke han hun var gift med sist, men hennes tredje ekteskap. Og selv om det for lengst ble slutt mellom dem, er hun også god venn med ham, ifølge henne selv.

- Ja, vi er det - selv om han er 25 år eldre enn meg. Vi funker sammen, for å si det slik.

Stadig er eiendomsmegleren, som opprinnelig kommer fra Drammen, på fotballkamper sammen med eks-mannens nye flamme, der de ser yngstesønnen spille. Tines eks-mann er nemlig trener for laget til sønnen, som spiller amerikansk fotball.

- Da sitter vi og heier sammen, mens sønnen min kommer og sier "Hi mom!". Han kaller oss begge for mamma, ettersom hun rett og slett er så utrolig. Da må vi si til dem rundt oss at vi begge er mammaen hans, men ikke på den måten... I hvert fall ikke enda, smiler Tine Eriksen Schatz til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se Los Angeles-intervjuet med Tine Eriksen Schatz her: [obj:media:8465]