Caitlyn Jenner:

Ble bestemor for syvende gang

Jenner-familien har fått et nytt tilskudd.

BESTEMOR: Caitlyn Jenner har blitt bestemor for syvende gang, denne gang til en liten gutt, som angivelig skal være oppkalt etter henne. Foto: NTB Scanpix
BESTEMOR: Caitlyn Jenner har blitt bestemor for syvende gang, denne gang til en liten gutt, som angivelig skal være oppkalt etter henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste årene har Caitlyn Jenner (69), som for snart fire år siden gikk gjennom et kjønnsskifte, opplevd å bli bestemor opptil flere ganger.

Hennes første barnebarn kom til verden da Casey Jenner (38) fikk datteren Francesca Marino (10) i 2009. Siden den gang har familien stadig utvidet seg.

Nå er Caitlyn blitt bestemor for syvende gang.

En liten gutt

Fra sine tre tidligere ekteskap har den olympiske gullvinneren hele seks biologiske barn. Burton (40), Casey (38), Brandon (37), Brody (35), Kendall (23) og Kylie Jenner (21).

Det er Caitlyns eldste sønn, Burton Jenner, som går under navnet Burt, som nå har gitt flokken et nytt tilskudd.

Ifølge Us Weekly ble den lille gutten født 9. februar, og på sin egen Instagram-profil har Caitlyn delt et bilde av seg selv sammen med nyfødte William Behr, som gutten tilsynelatende skal hete.

- Velkommen til verden William Behr Jenner. Gratulerer til Burton Jenner og Valerie Pitalo! Elsker dere, skriver Caitlyn til bildet hun har delt av det nye familiemedlemmet.

Ifølge nettstedet er det gode grunner til å tro at lille William er oppkalt etter Caitlyn, som er født William Bruce Jenner. Fra før har Burt sønnen Bodhi (2).

Totalt 14 «barnebarn»

Caitlyn Jenner er også bestemor til Stormi (1), datteren til Kylie Jenner, Eva (3), datteren til sønnen Brandon Jenner og Fransesca (10), Isabella (7) og Luke (2), som er barna til datteren Casey.

Lille William er dermed Caitlyn Jenners syvende barnebarn, nå som Burt er blitt far for andre gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

SØNNER: Her ser vi Caitlyn Jenner sammen med sønnene Burt, Brody og Brandon, den gangen hun fortsatt gikk under navnet Bruce. Foto: NTB Scanpix
SØNNER: Her ser vi Caitlyn Jenner sammen med sønnene Burt, Brody og Brandon, den gangen hun fortsatt gikk under navnet Bruce. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel kan hun i prinsippet kalle seg bestemor til 14 barn, da bonusbarna fra hennes tidligere forhold med Kris Jenner (63), Kim (38), Kourtney (39), Khloé (34) og Rob Kardashian (31) også har fått barn i løpet av årene som har gått.

Caitlyn har vært å se i flere sesonger av den populære realityserien «Keeping Up With the Kardashians», sammen med sine to yngste døtre og deres ovennevnte halvsøsken.

69-åringen har mer eller mindre oppdratt Kasdashian-barnas som sine egne, etter at den berømte søskenflokken mistet faren, Robert Kardashian, til kreft i 2003.

Komplisert forhold

Caitlyn fikk datteren Casey og sønnen Burt sammen med sin første kone Chrystie Crownover (70), som hun var gift med fra 1972 til 1981.

Da Caitlyn avslørte sitt store ønske om å bli kvinne under det timelange intervjuet med Diane Sawyer i 2015, fortalte hun at hun ikke hadde vært nok involvert i livene til til sine fire eldste barn.

- Jeg har slitt mye med disse problemene. Jeg har snakket med guttene om dette, altså at jeg ikke har gjort en god jobb. Og det beklager jeg til barna mine for, sa Caitlyn til Sawyer, ifølge US Weekly.

Caitlyn fikk sønnene Brandon og Brody med sin andre kone, musiker Linda Thompson (68), som hun var gift med fra 1981 til 1986.

Under intervjuet med Diane Sawyer, sa også Casey seg enig i at forholdet til sin far ikke har vært optimalt gjennom barndommen.

- Vi har et komplisert forhold. Han forsvant ut av livene våre, spesielt mitt. Så jeg ser frem til dette nye kapittelet, sa hun og refererte til farens reise for å bli kvinne.

LES OGSÅ: - Kardashians drøyeste antrekk