PIONER: Skuespiller Lise Fjeldstad ble hedret for lang og tro tjeneste da hun mottok Rolf Gammleng-pris mandag denne uken. Her er hun fotografert foran Nationaltheatret i 1978. Foto: NTB scanpix
PIONER: Skuespiller Lise Fjeldstad ble hedret for lang og tro tjeneste da hun mottok Rolf Gammleng-pris mandag denne uken. Her er hun fotografert foran Nationaltheatret i 1978. Foto: NTB scanpixVis mer

Ble bestemor for første gang

Lise Fjeldstad mottok ærespris - to timer etter at hun ble bestemor for første gang.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Lise Fjeldstad (73) fikk sitt første barnebarn og en gjev hederspris med bare et par timers mellomrom.

Med blussende kinn kom den flotte kunstneren småløpende inn på Hotel Continental i Oslo mandag kveld for å motta Rolf Gammlengs veteranpris. Men det var andre årsaker til at hun var så lykkelig og oppspilt.

- Jeg har nettopp blitt bestemor. Ja, det er bare to timer siden, forteller hun til Se og Hør.

Det er sønnen Peik (33) som har blitt pappa til en velskapt jente. Og den nybakte bestemoren ventet de siste ni timene på fødestuen før mirakelet var et faktum.

- Det er virkelig et under. Der kommer det ut en ferdig jente, en flott liten plugg, sier hun rørt.

I juni i år mistet hun sin mann, skuespilleren Per Sunderland – som er faren til Peik og datteren Blomma (32).

- Jeg føler jeg blir slengt fra det ene til det andre, fra død og sorg til nytt liv og lykke. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Vet du hva det lille barnet skal hete?

- Ja, kanskje – men de har ikke bestemt seg helt. Men jeg tror det blir Malou. Det synes jeg er spennende, sier en lykkelig Lise Fjeldstad.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lise Fjeldstad snakket ut om ektemannens død