Ble bestefar som 44-åring

Det ble en tøff start på livet til Roar Strands første barnebarn.

KJERNEFAMILIE: Roar Strand sammen med kona Siri Marte Hollekim. Paret giftet seg i fjor sommer. Nå kan de ønske det første barnebarnet velkommen til familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJERNEFAMILIE: Roar Strand sammen med kona Siri Marte Hollekim. Paret giftet seg i fjor sommer. Nå kan de ønske det første barnebarnet velkommen til familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært både opp- og nedturer for den tidligere fotballspilleren Roar Strand (44) og hans gravide datter Vibeke Strand (21) det siste året.

Roar gledet seg til å bli bestefar for aller første gang – og Vibeke mamma. Men tidlig i svangerskapet ble det oppdaget at babyen led av gastrochise.

– Det vil si at deler av tarmen ligger på utsiden av kroppen. Dette kan være meget alvorlig for barnet om det ikke blir oppdaget i tide. Heldigvis ble vi oppmerksom på dette under en ultralydundersøkelse allerede i tolvte uke for Sandra sin del, forklarer Vibeke i denne ukens Se og Hør Weekend.

LES MER: I denne ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer Roar Strands første barnebarn og se eksklusive bilder av familien.
LES MER: I denne ukens Se og Hør Weekend kan du lese mer Roar Strands første barnebarn og se eksklusive bilder av familien. Vis mer

Etter å ha tilbragt livets to første måneder på sykehus har Sandra endelig kommet på besøk til bestefar Roar.

– Det er litt rart for meg å ha blitt bestefar i så ung alder – men veldig koselig. Sandra får i alle fall spreke besteforeldre, ler den stolte bestefaren – som ikke har store planer om å bidra med barnepass riktig ennå.

Les mer om Roar Strand og hans lille barnebarn - og se eksklusive bilder - i denne ukens Se og Hør Weekend som er i salg nå!

LES OGSÅ: Roar Strand giftet se

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer