Ble bestefar som 44-åring

Det ble en tøff start på livet til Roar Strands første barnebarn.

KJERNEFAMILIE: Roar Strand sammen med kona Siri Marte Hollekim. Paret giftet seg i fjor sommer. Nå kan de ønske det første barnebarnet velkommen til familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJERNEFAMILIE: Roar Strand sammen med kona Siri Marte Hollekim. Paret giftet seg i fjor sommer. Nå kan de ønske det første barnebarnet velkommen til familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært både opp- og nedturer for den tidligere fotballspilleren Roar Strand (44) og hans gravide datter Vibeke Strand (21) det siste året.

Roar gledet seg til å bli bestefar for aller første gang – og Vibeke mamma. Men tidlig i svangerskapet ble det oppdaget at babyen led av gastrochise.

– Det vil si at deler av tarmen ligger på utsiden av kroppen. Dette kan være meget alvorlig for barnet om det ikke blir oppdaget i tide. Heldigvis ble vi oppmerksom på dette under en ultralydundersøkelse allerede i tolvte uke for Sandra sin del, forklarer Vibeke i denne ukens Se og Hør Weekend.

Etter å ha tilbragt livets to første måneder på sykehus har Sandra endelig kommet på besøk til bestefar Roar.

– Det er litt rart for meg å ha blitt bestefar i så ung alder – men veldig koselig. Sandra får i alle fall spreke besteforeldre, ler den stolte bestefaren – som ikke har store planer om å bidra med barnepass riktig ennå.

Les mer om Roar Strand og hans lille barnebarn - og se eksklusive bilder - i denne ukens Se og Hør Weekend som er i salg nå!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer