BLE BESTEFAR I BAKSETET: Egil «Drillo» Olsens sønn, Morten, måtte ta imot sin lille datter i baksetet på bilen på vei til sykehuset. Lille Maya kom til verden for fire måneder siden, og Drillo sier at det er stas å bli bestefar til en liten jente. Foto: TV 2
BLE BESTEFAR I BAKSETET: Egil «Drillo» Olsens sønn, Morten, måtte ta imot sin lille datter i baksetet på bilen på vei til sykehuset. Lille Maya kom til verden for fire måneder siden, og Drillo sier at det er stas å bli bestefar til en liten jente. Foto: TV 2Vis mer

Ble bestefar i baksetet

Drillos barnebarn født under dramatiske omstendigheter.

SEHER.NO:  For fire måneder siden ble Norges landslagstrener i fotball - Egil «Drillo» Olsen (68) bestefar for fjerde gang, da adoptivsønnen Morten (38) og kona Mal Im kunne ønske velkommen til en velskapt liten datter. 

Fødselen skulle imidlertid vise seg å bli langt mer dramatisk enn noen hadde ventet, skriver Se og Hør Weekend.

I bladet avslører nemlig Morten at lille Mayas ankomst skjedde så kjapt at kona måtte føde i baksetet av parets bil, på vei til sykehuset. 

- Da kona mi, Mal Im, begynte å få veer, kastet vi oss i bilen til sykehuset. Men fødselen kom i gang så raskt at vi aldri rakk fram. Da Mal Im kjente at hodet til Maya var i ferd med å komme ut, måtte jeg for skams skyld stoppe bilen og hjelpe til. Vi hadde ringt etter ambulanse, men den dukket aldri opp. Så da var det bare å trå til og gjøre det beste ut av situasjonen. Det var ganske dramatisk, men til slutt fikk vi datteren vår uskadd ut. Må man, så må man, sier Morten til ukebladet.

38-åringen innrømmer også at helst ikke vil oppleve noe lignende igjen.

- Jeg trenger ikke å oppleve det igjen. Og den sykebilen skulle jeg gjerne visst hvor hadde gjort av seg! sier han.
 
Bestefar Drillo kan også avsløre overfor ukebladet at han synes det er veldig stas å ha fått et fjerde barnebarn, særlig siden Maya er den første jenta i flokken. Men han hevder han ikke er like god på hjemmebane.
 
- Nei, nei! Jeg er egentlig en innmari dårlig bestefar! Jeg ser barnebarna lite og er nok ganske uinteressert i unger. Men bevares, det er kjempehyggelig når vi møtes, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble ranet på åpen gate