Ble bestefar for syvende gang

Rune Larsens datter fødte en gutt.

FIKK BARNEBARN TIL JUL: 1. januar ble Rune Larsen bestefar for syvende gang da datteren Tonje fødte sønnen Bendik.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
FIKK BARNEBARN TIL JUL: 1. januar ble Rune Larsen bestefar for syvende gang da datteren Tonje fødte sønnen Bendik. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Søndag ble Rune Larsen (63) bestefar for syvende gang da datteren Tonje fødte en liten gutt.

– Vi er veldig glade for å ha fått lille Bendik inn i familien. Alt gikk bra under fødselen, og mor og barn har det bra nå. Jeg har ikke fått sett ham ennå, siden jeg måtte fly tilbake til Bergen, men skal få gjort det så fort som mulig, sier han til «God kveld Norge».

Tidligere i år fortalte Larsen til Seher.no at han skulle feire jul i Oslo for å være nær sin gravide datter.

- Det må være det største du kan ønske deg til jul.  Jeg tror jeg er en god farfar. Jeg har utrolig fine barnebarn og jeg elsker å være sammen med dem.sa den folkekjære artisten.

«Lollipop»-generalen har barna Kim, Tonje og Line sammen med kona Edle.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi feiret ikke jul hjemme hos oss

Se videointervju med Rune Larsen her![obj:media:10347]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer