John Fredriksen:

Ble bestefar for første gang

Skipsrederen har blitt bestefar.

FAMILIEFORØKELSE: Cecilie Fredriksen (t.v) har blitt mamma for første gang. Det betyr at skipsreder og mangemilliardær John Fredriksen har blitt bestefar for første gang. Til høyre står Cecilies tvilling, Kathrine Fredriksen. Foto: Espen Solli
FAMILIEFORØKELSE: Cecilie Fredriksen (t.v) har blitt mamma for første gang. Det betyr at skipsreder og mangemilliardær John Fredriksen har blitt bestefar for første gang. Til høyre står Cecilies tvilling, Kathrine Fredriksen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

John Fredriksen har blitt bestefar for første gang, skriver Dagens Næringsliv. Det er hans datter Cecilie Astrup Fredriksen (36) og hennes samboer David Ross (54) som har fått barn, en sønn. I en tekstmelding til avisa skriver milliardærarvingen følgende om familieforøkelsen:

«Lille John er her. Han har det veldig fint, er frisk og ganske våken», skriver 36-åringen.

Til avisa forteller hun at hun vil fortsette å jobbe og betjene sine mange styreverv under permisjonen hun nå tar.

«Jeg tar med baby på jobb neste uke», sier hun til avisa.

Oppkalt etter morfar

Hun er en av tvillingdøtrene til den velkjente skipsrederen, og har altså valgt å kalle opp sønnen etter faren. Hans fulle navn er John Christian Fredriksen. Barnet blir arving til den største formuen som er skapt av en nordmann noensinne. Den stolte bestefaren sier i en kommentar, via sin datter, at han synes familieforøkelsen er hyggelig.

- Dette er det eneste bra som har skjedd i år, forklarer han.

Barnet kom til verden i London, og ligner visstnok på sin berømte bestefar. Den nybakte mora var ikke til stede da Fredriksen avholdt sin årlige julelunsj i desember. Der var bare den ene tvillingen, Kathrine Astrup Fredriksen, å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer