Kurt Nilsen:

Ble bestefar: - Ingen blir vant til det

Kurt Nilsen ble bestefar i ung alder. Nå letter han på sløret om den nye rollen.

FAMILIEFORØKELSE: I fjor kunne Kurt Nilsen avsløre at datteren hadde blitt mamma. Nå forteller han om sin nye tilværelse som bestefar. Foto: Terje Bendiksby / NTB
FAMILIEFORØKELSE: I fjor kunne Kurt Nilsen avsløre at datteren hadde blitt mamma. Nå forteller han om sin nye tilværelse som bestefar. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Allerede som 18-åring ble «Idol»-vinner Kurt Nilsen (42) pappa for første gang, da datteren Marte kom til verden.

I oktober i fjor kunne han også avsløre at han hadde fått en splitter ny rolle, i forbindelse med at datteren, som da var blitt 22 år gammel, hadde blitt mamma for første gang.

Ble bestefar

Kurt ble altså med det bestefar, noe han selv avslørte under en konsert i Tønserg. Nyheten ble møtt med stor applaus, og nå letter artisten på sløret om hvordan det er å være bestefar i en alder av 42.

- Det er veldig koselig altså, du må ta det for det det er, sier han i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes», ifølge TV 2.

Han forteller videre at med tanke på hvordan hverdagen har endret seg som følge av coronapandemien, har den ellers så travle musikeren fått mer tid til å kose med barnebarnet.

BESTEVENNER: Den reiselystne oppdageren Samuel Massie har et helt spesielt forhold til sin bestefar. Se reaksjonene på de rørende hilsnene til hverandre. Video: Henning Lillegård/Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Når artist Sol Heilo forteller at hun synes det er absurd at Kurt er blitt bestefar, svarer han følgende:

- Det er ingen som blir vant til det, ikke meg heller.

Det var altså «She's So High»-sangeren selv som delte nyheten om familieforøkelsen. Tidligere har han, som vanligvis skjermer privatlivet sitt, også snakket svært åpent om hvordan familielivet er.

Til Dagbladet fortalte han at han på grunn av alderen var mer ungdommelig enn andre fedre.

- Jeg ble veldig fort voksen da jeg ble far. Rebellen ble pakket ned i en skuff og visket vekk, sa han da.

Gjenforent med eksen

Og mye later til at det ikke er bare barnebarnet som sprer glede i artistens liv om dagen. I 2018 ble det kjent at Kurt og Oda Rivrud hadde gått fra hverandre etter fem år som kjærester. De solgte villaen de eide sammen i Minnesund, og i starten av 2019 tok Nilsen flyttelasset med seg til Skillebekk i Oslo.

Tidligere denne måneden kunne derimot Se og Hør avsløre at duoen har funnet tilbake til hverandre.

Kurt delte nemlig en av Odas Insta-historier på sin egen Instagrams historiefunksjon. Det var et videoklipp med panoramautsikt over fjorden og som endte med et kjærlig vink fra Kurt - sittende på en fjellknaus sammen med Odas golden retriever, Lissie.

Videoklippet besto også av Ella Fitzgeralds «It´s A Lovely Day» - og sanglinjene «and I hope whatever you´ve got do - is something that can be done by two. For I´d really like to stay.»

Eller på norsk: «Jeg håper uansett hva du må gjøre - er noe som kan gjøres av to. For jeg har virkelig lyst til å bli». Dermed kan det se ut som Oda og Kurt har tatt opp igjen tråden, som de først begynte å spinne i 2013.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Da kunne Se og Hør avsløre at «World Idol»-helten hadde kapret hjertet til Lier-jenta Oda.

Det skjedde mens begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2. Kurt var dommer på tv, mens Oda jobbet i kulissene i produksjonen. De begynte etter hvert å vise sine romantiske følelser for hverandre på sosiale medier.

LES OGSÅ: Blir babynavnet avslørt her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer