- Ble befølt av gift tippeligaspiller

Paradise-Tine fikk sjokk da hun så hvem som stakk hånden oppunder skjørtet hennes.

FANT TONEN I FØRSTE EPISODE: Allerede den første kvelden på Paradise Hotel ble det kyssing mellom romkameratene Niklas Vindel og Tine Helene Valle. - Ved første øyekast tenkte jeg at han er en sånn type jeg liker, sier Tine til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FANT TONEN I FØRSTE EPISODE: Allerede den første kvelden på Paradise Hotel ble det kyssing mellom romkameratene Niklas Vindel og Tine Helene Valle. - Ved første øyekast tenkte jeg at han er en sånn type jeg liker, sier Tine til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Allerede i første episode av årets «Paradise Hotel» - som ble sendt på TV3 mandag - fant glamourmodellen Tine Helene Valle (23) tonen med romkameraten Niklas Vindel.

- Ved første øyekast syntes jeg Niklas virket som min type, så det ble raskt litt kyssing, men det var bare gøy, sier Tine til Seher.no.

Like gøy var ikke oppmerksomheten Tine Helene Valle fikk da hun før avreisen til Mexico dro ut på byen i Oslo med gode venninner.

Den barmfagre blondinen begynte å prate med en profilert toppfotballspiller på utestedet Luux, da han plutselig begynte å beføle henne nedentil.
 
- Plutselig stakk han hånden oppunder skjørtet mitt. Jeg fikk sjokk da jeg så hvem det var.

- Det var ikke noe hyggelig opplevelse, spesielt siden han var gift. Jeg kunne tydelig se gifteringen på hånden hans, sier Tine om mannen som har flere sesonger bak seg på høyeste nivå i norsk fotball.

Tine hevder at selv om hun er glad i å flørte, tar hun sterk avstand fra utroskap.

- Ser jeg menn med giftering på fingeren, går jeg vekk.  Men jeg har opplevet at gifte menn tar av seg ringen før de drar på byen.

- Denne gangen sa jeg klart i fra hva jeg mente, men etterpå så jeg at han prøvde seg på en av venninne mine.  Det syntes jeg var skikkelig dårlig, sier Valle til Seher.no.

Glamourmodellen - som tidligere har avslørt at hun vil forstørre sine 1,2 kg tunge silikoninnlegg - hevder hun ofte opplever at både gutter og jenter stempler henne som en "dum bimbo-jente".

- Damer føler seg ofte truet når de ser jeg snakker med kjærestene deres, men jeg tar avstand fra utroskap. Heldigvis har jeg ikke møtt denne fotballspilleren igjen siden han prøvde seg på byen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir mer sex i årets Paradise