Ble bedt om å være lubben

- Hele rollen er noen kilo siden, sier Kåre Conradi.

<strong>LA PÅ SEG:</strong> Kåre Conradi har hovedrollen som Jonas i «Erobreren». Han innrømmer at han la på seg for rollen.  Foto: Helge Semb, NRK
LA PÅ SEG: Kåre Conradi har hovedrollen som Jonas i «Erobreren». Han innrømmer at han la på seg for rollen. Foto: Helge Semb, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag begynner TV-serien «Erobreren» på NRK, med Kåre Conradi (40) som en av tre skuespillere som spiller hovedrollen som Jonas Wergeland.

- Jeg kan ikke spille 16 lenger. Rollebiten min er en blanding av at Jonas er på høyden og at det begynner å rakne litt, så også fysisk var det riktig å gå inn i det med den tyngden jeg hadde. Hele rollen er noen kilo siden, sier Conradi til VG.

Samtidig med innspillingen av den påkostede TV-serien spilte han også i «Kong Curling».

- Jeg la på meg for rollen som Stefan Ravndal. Og fant ut at det egentlig var ganske riktig for Jonas. Så det ble en naturlig forlengelse av det. Jeg trente litt, men fikk ikke lov til å trene for mye, sier han.
 
Erobreren vises på NRK 1 klokka 20.55. Se Seoghør.nos store TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tårene trillet under festen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer