<strong>UNG SKJØNNHET:</strong> Skuespiller Amanda Seyfried er både ung og vakker, men likevel er hun blitt bedt om å ta Botox for å overleve i Hollywoods filmindustri. Dette forslaget likte hun visstnok ikke så godt...  Foto: Stella Pictures
UNG SKJØNNHET: Skuespiller Amanda Seyfried er både ung og vakker, men likevel er hun blitt bedt om å ta Botox for å overleve i Hollywoods filmindustri. Dette forslaget likte hun visstnok ikke så godt... Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble bedt om å ta Botox

25-åringen mener de nye digitale kameraene kan kreve slike inngrep...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Mamma Mia!»-skuespilleren Amanda Seyfried (25) er en ung og lovende stjerne i Hollywood. Men den vakre 25-åringen begynner allerede nå å merke skjønnhetspresset og ungdomsbesettelsen i den amerikanske filmbransjen.

Hennes nærmeste arbeidere skal nemlig ha insistert på at hun måtte få Botox injisert i ansiktet for å holde seg konkurransedyktig i filmindustrien.
 
- Jeg sa bare «søren ta dere!». Men vi er i Hollywood. Jeg vises på et enormt lerret. Og med disse nye digitale kameraene kan man til og med se ferskendunet i ansiktet mitt, sier hun i et nytt intervju med amerikanske Elle.

Botox er et nervegiftig stoff som kan brukes effektivt mot rynker, men stoffet lammer også de ansiktsmusklene det blir sprøytet inn i. Derfor er flere skuespillere skeptiske til å bruke Botox. En av dem er Seyfrieds «Mamma Mia!»-medspiller Meryl Streep (61). Hun har frarådet unge skuespillere å benytte seg av Botox.

- Jeg synes folk ser rare ut når de fryser ansiktene sine slik, sier hun ifølge Fox News.

Og skuespiller Helena Bonham Carter frykter at Botox ville begrenset henne for mye som skuespiller, og mener at slike inngrep kan være på vikende front i Hollywood. Men med tanke på purunge Seyfrieds ferske erfaring spørs det vel hvem av dem som har rett...

Du kan se Amanda Seyfried på stort lerret fra 1. april og selv vurdere om du synes at hun trenger Botox eller ikke. Da har nemlig hennes nye film «Rødhette og varulven» norgespremiere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun frem datteren for første gang  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer