DYKTIG: Emma Watson (t.h.) sammen med The Bling Ring-gjengen på Cannes-festivalen i Frankrike i mai i år. Den Sofia Coppola-regisserte filmen går i disse dager på norske kinoer. Foto: Stella Pictures
DYKTIG: Emma Watson (t.h.) sammen med The Bling Ring-gjengen på Cannes-festivalen i Frankrike i mai i år. Den Sofia Coppola-regisserte filmen går i disse dager på norske kinoer. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble bedt om å slutte som skuespiller

- Det gjorde meg forbanna, sier Emma Watson.

SEOGHØR.NO: Britiske Emma Watson (23) vil for alltid bli assosiert med «Harry Potter»-karakteren Hermine, som hun spilte i perioden fra 2001 til 2011.

Underveis i karrieren har 23-åringen også rukket å starte på universitetsutannelse på prestisjefylte Brown University i USA.

Men til Entertainment Weekly, ifølge ContactMusic, forteller Watson at det ikke er alle som har støttet hennes karrierevalg:

- Det var en professor som fortalte meg at de ikke syntes at jeg burde fortsette som skuespiller. Det gjorde meg forbanna, og jeg ville bevise for dem at de tok feil. Det ga meg driv til å fortsette.

Etter Harry Potter-suksessen har den unge skuespilleren spilt i filmer som «The Perks of Being a Wallflower», «The Bling Ring» og «This Is The End» - roller hun har fått gode skussmål for fra filmkritikere.

Sistnevnte film har premiere på norske kinoer 27. september.

LES OGSÅ: Simon Cowell bryter tausheten etter trekantdramaet