Juliane Snekkestad:

Ble bedt for etter sexdebuten

Modellen forteller at hun aldri fant seg til rette på verken barne- eller ungdomsskole.

ÅPEN I INTERVJU: Juliane Snekkestad stiller opp i åpenhjertig intervju. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
ÅPEN I INTERVJU: Juliane Snekkestad stiller opp i åpenhjertig intervju. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Siden modell Juliane Snekkestad (25) i 2018 ble kjent som Marius Borg Høibys (23) kjæreste, har hun sjelden latt seg intervjue av norsk presse.

Nå stiller hun imidlertid opp i Dagbladet Magasinet, hvor hun byr på seg selv.

Snekkestad forteller lite om kjæresten, men åpner seg om hvordan skoleårene var, samt hva hun drømmer om for fremtiden.

Plassert i bønnesirkel

25-åringen kan blant annet fortelle at hun aldri følte at hun passet inn på barneskolen, til tross for at hun var en av de populære. Det var særlig blant jentene hun følte hun ikke fant sin plass.

- Jeg synes det var skummelt med mange mennesker, og slet veldig mye med angst. Det hendte ofte jeg ringte mamma helt oppløst fra en krok på skoletoalettet, og tryglet henne om å hente meg, forteller modellen åpenhjertig i intervjuet.

MANN OG KONE: Kronprins Haakon og Mette-Marit giftet seg i Oslo domkirke 25. august 2001. Vis mer

På grunn av vanskelighetene på barneskolen begynte Snekkestad på en privat ungdomsskole med forankring i kristendommen. Heller ikke det ble uproblematisk.

- Det er mange episoder fra ungdomsskoletiden som har brent seg fast. Da jeg gikk i niende og det ble kjent at jeg hadde debutert seksuelt med kjæresten min, ble jeg for eksempel plassert i en bønnesirkel og bedt for, for at jeg skulle bli «ren» igjen. Like etterpå var det noen som skrev «hore» på pulten min og på skapet mitt, sier hun til magasinet.

Vil satse på skuespill

25-åringen har jobbet som modell siden hun var 14 år, og har vært avbildet i magasiner som Costume og Elle. Nå jobber hun blant annet for nettbutikkene Missguided og NA-KD.

Snekkestad forteller imidlertid til magasinet at hun har andre drømmer for fremtiden, og at hun ønsker å bli skuespiller. En av grunnene er at hun føler yrket ikke passer miljøengasjementet. Som modell flyr hun masse, i tillegg til at hun som modell bidrar til å selge masseproduserte klær.

PRIVAT PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad snakker sjelden om forholdet offentlig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PRIVAT PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad snakker sjelden om forholdet offentlig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Hun hadde en liten rolle i den norske regissøren Joachim Rønnings «Maleficent: Mistress of Evil», noe som ga mersmak. Snekkestad kan derfor avsløre at hun har tatt nettkurs i skuespill de siste månedene, og at hun håper det dukker opp noen muligheter for å komme seg på lerretet.

Hun er imidlertid redd for at filmbransjen ikke skal ta henne seriøst på grunn av inntrykket hun mener er skapt av henne i mediene.

- Folk har inntrykk av at jeg er så feminin og yndig, men jeg har alltid hengt mest med gutta og vært veldig antidrama. Egentlig er jeg en gutt i en kvinnelig modellkropp, sier hun.

Røpet hvordan hun møtte Marius

Selv om Snekkestad sjelden lar seg intervjue av pressen, stilte hun opp i Nettavisens podkast «Schendis» tidligere i år. Da kunne hun blant annet avsløre at hun ønsket seg barn.

I podkasten lettet også modellen på sløret rundt hvordan hun møtte Mette-Marits sønn.

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, sa hun da.

I september ble det klart at Borg Høiby hadde gått i en annen karriereretning. Se og Hør kunne nemlig da avsløre at han jobber som motorsykkelmekaniker i Lier-området.

LES OGSÅ: - Det har vært en del å stri med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer