KONTAKTET KLARSYNTE: Etter at moren døde, kontaktet Mia Gundersen tre klarsynte som ga svar på flere spørsmål. Foto: SCANPIX
KONTAKTET KLARSYNTE: Etter at moren døde, kontaktet Mia Gundersen tre klarsynte som ga svar på flere spørsmål. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ble bedre kjent med mor etter hennes død

Mia Gundersen har hatt kontakt med klarsynte.

SEHER.NO: Lørdag er det klart for finalen i årets "Skal vi danse" på TV 2, hvor Carsten Skjelbreid konkurrener mot Mia Gundersen (48).

Akkurat nå er det derfor dans som opptar Gundersen mest, men til Dagbladet forteller hun at hun det siste året har blitt mer åpen for det åndelige, etter opplevelser med klarsynte etter morens død.

I boken "Jeg er Mia" kommer det fram at moren, Unni, døde av medisinavhengighet i februar i fjor.

Til avisen forteller 48-åringen at både hun og søsteren har vært i kontakt med medier etter morens død, noe som hjalp dem å finne svar.

- Svarene mediene ga oss da vi stilte spørsmål om mor, ble så tydelige for oss. De var konkrete bevis på at det finnes andre dimensjoner av livet enn de vi opplever i hverdagen, derfor sier jeg at jeg ble bedre kjent med moren min etter hennes død, forklarer hun.

Gundersen understreker til avisen at hun ikke vil lage noen dramatikk rundt temaet.

Samtidig benytter kjendisdanseren anledningen til å skryte av prinsesse Märtha Louise, som hun synes har blitt omtalt på en unødvendig nedverdigende måte i det siste.

- Jeg synes Märtha er ei utrolig dyktig kvinne - modig på en positiv måte. Jeg beundrer henne veldig, sier Gundersen til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?