BANNLYST: Pamela Andersons kampanjefilm for PETA er blitt banlyst av overhodene ved flyplassen i Boston i Massachusetts. Foto: All Over Press
BANNLYST: Pamela Andersons kampanjefilm for PETA er blitt banlyst av overhodene ved flyplassen i Boston i Massachusetts. Foto: All Over Press Vis mer

Ble bannlyst fra flyplass

«Baywatch»-stjernens kampanjefilm for PETA ble for sterk kost...

Publisert
Se Pamelas sexy kampanjevideo for PETA nederst i saken!

SEHER.NO: Superstjernen Pamela Anderson (43) har blitt bannlyst fra en flyplass i Boston, etter at flyplassens overhoder så hennes kampanjefilm for PETA, melder ContactMusic.

I filmen stripper Anderson passasjerene, blant annet Jackass-stjernen Steve-O og komikeren Andt Dicy, for alt av lær, pelts og dyreprodukter, idet de går gjennom sikkerhetskontrollen. 43-åringen er kledd som en svært lettkledd sikkerthetsvakt i klippet.

Dette mener sjefene ved flyplassen er alt for risikabelt til å kunne vises, og derfor har de bannlyst filmen. Ifølge Boston Herald mener de at det ikke sømmer seg at passasjerene skal se det.

Videoen, som dyrerettighetsforkjemperen Pamela laget i samarbeid med med PETA i 2009, har allerede blitt vist på storskjermer ved Logan International Airport.

- Med tankte på antastelsene, og nakenheten man finner i sikkerthetskontrollen på flyplasser, så synes jeg det er merkelig at vår film ble vurdert til å være for risikabel, sier en talsmann for PETA.

I 2009 ble den samme kampanjevideoen bannlyst fra alle de tre flyplassene i New York. Det ble fryktet at det skulle støte passasjerer med små barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her får hun helt panikk


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer