BANKET OPP: Det var søndag at artisten Rihanna ble banket opp - angivelig av sin kjæreste Chris Brown. Foto: All Over Press
BANKET OPP: Det var søndag at artisten Rihanna ble banket opp - angivelig av sin kjæreste Chris Brown. Foto: All Over PressVis mer

- Ble banket på grunn av Paris

Fotografene tok bilder av Chris Brown på verst tenkelige tidspunkt.

SEHER.NO: Fortsatt har ingen bekreftet hva som egentlig skjedde mellom kjæresteparet Chris Brown (19) og Rihanna (20) da han angivelig skal ha banket henne opp i en bil i Los Angeles søndag. Men historiene kjører lystig i diverse medier.

Fox News setter nå spørsmål ved muligheten om at det er Paris Hilton som har kommet imellom de to. Ifølge nettstedet skal nemlig paret ha møtt hotellarvingen på en fest i Hollywood fredag kveld til ære for Timbaland, der Rihanna opptrådte.

På festen tok fotografer bilder av Brown, som snakket med Hilton i hele to omganger i løpet av natten. På det ene bildet ser man at hun har en mobiltelefon i hånden, og det er rundt dette at Fox News nå spekulerer i om Paris på det aktuelle bildet får overlevert Browns telefonnummer.

På et annet bilde holder hun armen sin rundt Rihannas kjæreste, og de to så ut til å hygge seg glugg ihjel. Akkurat det kan jo kun tolkes i én retning - i hvert fall hvis det passer godt inn i historien man vil fortelle.

En kilde mener nemlig å vite at det var Paris Hilton som enten ringte eller sendte sms til Brown mens paret satt i bilen. Det skal ikke ha falt i god jord hos Rihanna. Resten av historien kjenner vi...

Eller gjør vi egentlig det?

Ifølge sladdernettstedet inquisitr.com er det en helt annen årsak som ligger til grunn for det angivelige overfallet. Nettstedet skriver nemlig at Rihanna skal ha smittet sin kjæreste med Herpes. Det skal kilder tett på musiker Brown ha fortalt dem.

Det som i hvert fall er sikkert er at det synes å være slutt mellom det som én gang var et superhett par. Tidligere denne uka skrev Seher.no at Brown har endret sin status på Facebook fra "forlovet" til "singel".

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Norsk ekspert: - Hun har det veldig vanskelig akkurat nå