BLE SLÅTT: Danielle Lloyd forteller nå at også hun har opplevd å bli banket opp av en voldelig kjæreste.  Foto: All Over Press
BLE SLÅTT: Danielle Lloyd forteller nå at også hun har opplevd å bli banket opp av en voldelig kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Ble banket gul og blå av eksen

Modell Danielle Lloyd snakker ut om sitt voldelig forhold...

SEHER.NO: I et åpenhjertig intervju med BBC forteller nå tidligere "Miss Great Britain" og WAG, Danielle Lloyd (25), at hun ble banket opp av en kjæreste hun hadde da hun var yngre.

Undertøysmodellen skal ha blitt svært sjokkert da bildet av en forslått Rihanna (21) dukket opp i mediene for et par uker siden, og bestemte seg derfor for å fortelle sin egen brutale historie til skrekk og advarsel for unge jenter.

Lloyd ble banket opp regelmessig av en voldelig kjæreste hun var sammen med i to år, og i BBC-dokumentaren "Dangerous Love - A Comic Relief Special" viser hun frem et av de grufulle bildene tatt av henne rett etter en av disse hendelsene, skriver The Sun.

Bildet viser en forslått og blodig Danielle med et blått øye, knust kinnben og hovne, sprukne lepper.

Modellen, som tidligere også har datet fotballprof Teddy Sheringham, tok bildet med mobiltelefonen sin rett etter at det skjedde, på tross av enorme smerter.

Og nå håper hun det vil få andre jenter til å skjønne at de ikke må la seg behandle slik av kjærester.

- Det gjør meg trist å lese om voldelige forhold. Jeg vil advare alle kvinner mot å gå tilbake til en voldelig partner, sier hun til BBC.

Ifølge Lloyd hadde hun alltid trodd at ekskjæresten var en "snill og generøs person", men hans kontrollerende oppførsel ska ha begynt tidlig og etterhvert ble hun tvunget til å kutte kontakt med venner og familie.

- Han kalte meg en tøyte og kort tid etter det begynte han å slå meg. Hver gang gråt han etterpå og sa at det aldri ville skje igjen, men mot slutten slo han meg nesten hver dag, sier hun.

Den siste gangen han banket henne, skal Danielle ha våknet opp med blod over hele seg.

- Jeg hadde blod overalt, over hele sengen og over veggene. Jeg hadde vært bevistløs i tre eller fire minutter, forteller hun.

Modellen måtte tilbringe én uke på sykehus, og gjorde det deretter slutt med kjæresten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dumpet etter tv-tabbe!