Ble avvist fra Diddy-fest

Talkshow-vertinnen Rosie O'Donnell slapp ikke inn på fest - selv med personlig invitasjon.

AVVIST: Rosie O'Donnell (t.v.) og forloveden Michelle Rounds ble nektet adgang på Diddys nyttårsfest. Dette bildet tvitret TV-verten dagen etter. Foto: Twitter
AVVIST: Rosie O'Donnell (t.v.) og forloveden Michelle Rounds ble nektet adgang på Diddys nyttårsfest. Dette bildet tvitret TV-verten dagen etter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv med personlig invitasjon fra rapper-legenden P. Diddy (42) i hånden, var det ingen nåde for TV-vertinnen Rosie O'Donnell (49) da hun og kjæresten Michelle Rounds (40), som nylig annonnerte forlovelsen deres på Twitter, var på vei inn på den celebre nyttårsfesten.

I døren sto nemlig Diddys sikkerhetsvakter, som nektet å slippe inn 49-åringen. Diddy på sin side hevder han ikke var klar over at hun ble nektet inngang til festen.

- Han har fryktelig dårlig samvittighet for hva som har skjedd, og ante ikke at sikkerhetsvaktene ikke slapp henne inn, sier Diddys talsmann i følge nettstedet RadarOnline.

Selv om O'Donnell tvitret et bilde av seg selv dagen etter, med smil om munnen sammen med forloveden, er det sikkert og visst at paret gikk glipp av en god fest.

For inne sammen med P. Diddy og resten av festfolket svingte blant annet Rihanna (23), rapper Nelly (37), Vivica A. Fox (47), Robin Thicke (34) og kjæresten Paula Patton (36) seg inn i det nye året.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Må regne med homo-rykter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer