Ble avvist av Rihanna

Skuespillerens forhold til Amanda Seyfried er tydeligvis over...

AVVIST: Den kjekke skuespilleren Ryan Phillippe er neppe vant til at kvinner velger å ikke kaste seg over ham. Men det var før han prøvde seg på popstjernen Rihanna...  Foto: Stella Pictures
AVVIST: Den kjekke skuespilleren Ryan Phillippe er neppe vant til at kvinner velger å ikke kaste seg over ham. Men det var før han prøvde seg på popstjernen Rihanna... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Ryan Phillippe (36), kjent fra blant annet «Flags of Out Fathers» og «Cruel Intentions», er åpenbart glad i vakre kvinner.

Siden årsskiftet har han vært koblet til «Mamma Mia!»-skuespiller Amanda Seyfried (25), men Phillippe er visst likevel ikke fornøyd. Det går nemlig rykter om at romansen med Seyfried har kjølnet, etter at de to ble observert i alvorlig samtale og en nølende omfavnelse forrige uke.

Den kjekke 36-åringen skal ha vært rask med å komme seg ut på markedet igjen. Få dager senere var han på utgikk etter nye erobringer på en Gucci/ Roc Nation-brunsj i Los Angeles, skriver UsMagazine. Og Phillippe har altså ikke akkurat senket kravene med årene:

På den fasjonable tilstelningen skal han ha prøvd å sjekke opp den vakre popstjernen Rihanna! Men 22-åringen, som nylig har fått mye oppmerksomhet for sin vågale video, ble lite imponert over den 14 år eldre skuespillerens tilnærmelser.

- Han sa noe sånt som «hva skal du i kveld?», og hun signaliserte at hun skulle dra hjem for å sove. Rihanna prøvde å være høflig, men hun var virkelig ikke interessert. Da et par av vennene hennes kom bort for å prate, så bare gikk han, sier et øyenvitne til Us Weekly.

Skuespilleren gav likevel ikke opp. Ifølge det amerikanske ukebladet ble han sett sammen med en pen brunette senere samme kveld. Og forhåpentligvis er ikke Seyfried altfor såret over Phillippes svært skjørteglade oppførsel:

- De er venner som er sammen romantisk i blant, det er alt. På et tidspunkt kunne det kanskje ha blitt noe mer seriøst, men det skjedde aldri. Forholdet mellom dem er avslappet og uten forpliktelser, sier en venn av superstjernene. 

De siste årene har Ryan Phillippe ellers vært gift med skuespiller Reese Witherspoon (34) og hatt et forhold til Abbie Cornish (28).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Føler meg naken uten sminke


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer