Atle Pettersen:

Ble avvist av kjendiskollega

- Må være lov å prøve seg!, spøker artisten.

FIKK NEI: Det kunne oppstått søt musikk mellom Atle Pettersen og Tone Damli. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Morten Eik/ Andreas Fadum/ Se og Hør
FIKK NEI: Det kunne oppstått søt musikk mellom Atle Pettersen og Tone Damli. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Morten Eik/ Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder og artist Atle Pettersen (33) gjestet nylig podkasten «Chit Chat med Helle», hvor han kunne avsløre en litt spesiell opplevelse som fant sted helt i starten av artistkarrieren.

Pettersen for alvor kjent for det norske folk gjennom «X-factor» i 2010, men artistkarrieren startet imidlertid noen år før sangkonkurransen.

I 2006 vant nemlig bandet til Pettersen, Above Symmetry, ungdommens kulturmønstring i Telemark. En del av premien var muligheten til å spille på «Hard Rock Cafe» i Oslo.

Blant publikum var det én spesiell person som dukket opp, nemlig artist Tone Damli (34). I 2005 hadde hun deltatt på «Idol», og var på den tiden «alle» gutters drømmedame, ifølge Pettersen.

- Vi spilte konsert, og jeg ble sjekket opp av Tone, sier han i podkastepisoden og legger til:

- Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, det var et lite høydepunkt i livet på det tidspunktet.

Se og Hør har vært i kontakt med Atle Pettersen som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Men Pettersen så seg likevel nødt til å avvise idolstjernen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer