Atle Pettersen:

Ble avvist av kjendiskollega

- Må være lov å prøve seg!, spøker artisten.

FIKK NEI: Det kunne oppstått søt musikk mellom Atle Pettersen og Tone Damli. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Morten Eik/ Andreas Fadum/ Se og Hør
FIKK NEI: Det kunne oppstått søt musikk mellom Atle Pettersen og Tone Damli. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Morten Eik/ Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder og artist Atle Pettersen (33) gjestet nylig podkasten «Chit Chat med Helle», hvor han kunne avsløre en litt spesiell opplevelse som fant sted helt i starten av artistkarrieren.

Pettersen for alvor kjent for det norske folk gjennom «X-factor» i 2010, men artistkarrieren startet imidlertid noen år før sangkonkurransen.

I 2006 vant nemlig bandet til Pettersen, Above Symmetry, ungdommens kulturmønstring i Telemark. En del av premien var muligheten til å spille på «Hard Rock Cafe» i Oslo.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Blant publikum var det én spesiell person som dukket opp, nemlig artist Tone Damli (34). I 2005 hadde hun deltatt på «Idol», og var på den tiden «alle» gutters drømmedame, ifølge Pettersen.

- Vi spilte konsert, og jeg ble sjekket opp av Tone, sier han i podkastepisoden og legger til:

- Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, det var et lite høydepunkt i livet på det tidspunktet.

Se og Hør har vært i kontakt med Atle Pettersen som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Men Pettersen så seg likevel nødt til å avvise idolstjernen.

ROMANSERYKTER: Vi tok en prat med Iselin Guttormsen og hennes dansepartner Catalin Andrei Mihu om deres forhold. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde kjæreste, så jeg måtte si, 16 år gammel, til Tone Damli, som var alle gutters drøm på den tiden: «Jeg beklager Tone, jeg har kjæreste».

Pettersen legger til at han er usikker på om Damli husker hendelsen den dag i dag.

Og det hadde han imidlertid helt rett i, for da Se og Hør møtte Damli før Lykos Halloweenfest torsdag kveld, så hun ut som et spørsmålstegn da sjekkeseansen fra 2006 ble nevnt.

- Det kan jeg faktisk ikke huske. Det kan godt hende at det skjedde, men Atle, det husker jeg ikke.

- Han måtte nemlig si nei fordi han hadde kjæreste.

- Ja, riktig. Men det må være lov å prøve seg!, forteller hun lattermildt.

LES OGSÅ: - Begge løy om alderen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer