Ble arrestert som 16-åring

Dette hadde du aldri trodd om kristne Sigvart Dagsland, som er aktuell i «Hver gang vi møtes».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag er det Sigvart Dagsland (50) som ble hedret blant de syv artistene i TV2-serien «Hver gang vi møtes».

Han blir hyllet av Alexander Rybak, Anneli Drecker, Simone Eriksrud, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

Den kristne artisten med den store stemmen er stor fan av artist Ole Paus (67) som var med i forrige sesong av «Hver gang vi møtes» - så fan at han tidlig på 80-tallet gav ut hyllest-sangen «Ole P» om den folkekjære visesangeren.

Saken fortsetter under bildet

- Ole Paus er en viktig person i offentligheten og i poesien. Han talte makten midt i mot. Han var litt anarkistisk anlagt av seg, og det var jeg også. Det var en periode hvor han skulle drite ut alt, og alle og da skrev Erik Hillestad og jeg en sang om ham.

- Selv har jeg et nært forhold til ham.

Snakket sammen for litt siden.

Før Sigvart ble med i «Hver gang vi møtes» snakket han med Paus. Da fortalte Sigvart om sangen han skrev om Paus.

- Etter å ha hørt den sa ham: sa «tenk så mange trompeter – bare til meg», sier han, og etterligner Paus karakteristiske stemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer