Wayne Rooney arrestert for fyllekjøring:

Ble arrestert etter fyllekule med 29 år gammel skjønnhet

Fotballstjernen Wayne Rooneys høygravide kone skal være rasende.

I TRØBBEL: Torsdag kveld ble Wayne Rooney arrestert for fyllekjøring etter å ha kjørt en bil sammen med en 29 år gammel kvinne. Kona Coleen Rooney (bildet) var ikke tilstede da ulykken inntraff. Foto: NTB scanpix
I TRØBBEL: Torsdag kveld ble Wayne Rooney arrestert for fyllekjøring etter å ha kjørt en bil sammen med en 29 år gammel kvinne. Kona Coleen Rooney (bildet) var ikke tilstede da ulykken inntraff. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er bare halvannet år siden fotballspiller Wayne Rooney (31) ble pappa for tredje gang, og nå venter han og kona Coleen (31) sitt fjerde barn sammen.

Men det virker ikke som han planlegger å legge fest og moro på hylla med det første.

Torsdag kveld ble fotballstjernen arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen, bekrefter Cheshire-politiet i en pressemelding.

- Wayne Rooney (31) fra Prestbury har blitt siktet for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, melder politiet.

Rooney er nødt til å møte i retten 18. september.

Hans høygravide kone skal ha vært på ferie på Mallorca da ektemannen ble arrestert. Ifølge kilder Daily Mail har snakket med, var ikke Rooney alene i bilen da politiet stoppet ham.

Saken fortsetter nedenfor.

KJØRTE I ALKOHOLPÅVIRKET TILSTAND: Wayne Rooney ble arrestert for fyllekjøring torsdag. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB scanpix
KJØRTE I ALKOHOLPÅVIRKET TILSTAND: Wayne Rooney ble arrestert for fyllekjøring torsdag. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB scanpix Vis mer

Festet vilt

Everton-stjernen skal ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson på en bar i Alderley Edge i Cheshire, der de skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer.

Overfor Daily Mail forklarer 29-åringen at de to skal ha forlatt utestedet sammen etter at Rooney skal ha danset på bordene og sunget høylytt hele kvelden.

- Han spurte meg om brystene mine var ekte. Vi kysset, klemte og hadde det bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, sier hun til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

Hun beskriver kvelden som vill, og forklarer at hun ikke følte at det var farlig å sette seg inn i bilen sammen med han.

- Han kjørte bra. Vi var på veien i 10-15 minutter før vi så sirener, og da kjørte Rooney saktere før han stoppet bilen, sier hun.

Fotballspilleren skal ha kjørt Lauras bil da han ble stoppet av politiet.

- Kona er rasende

Wayne Rooneys kone skal ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld.

En kilde nær paret sier at Coleens venner har vært svært bekymret på grunn av Rooneys oppførsel de siste månedene.

Saken fortsetter nedenfor.

Baby number 4 is on its way. Can't wait to meet the new member of our family 😁@coleen_rooney

Et innlegg delt av Wayne Rooney (@waynerooney)

- Coleen har tidligere gitt ham en advarsel om at han er nødt til å skjerpe seg, og dette beviste bare at det er tid for en forandring, sier kilden til The Sun.

Hun skal ha satt seg på første fly hjem fra Mallorca da hun fikk vite om ektemannens seneste påfunn.

PÅ FERIE ALENE: Wayne Rooneys gravide kone Coleen har de siste dagene vært på ferie på Mallorca. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE ALENE: Wayne Rooneys gravide kone Coleen har de siste dagene vært på ferie på Mallorca. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er nemlig ikke første gang Wayne Rooney havner i trøbbel. I 2004, kort tid etter at paret forlovet seg, ble det kjent at han en rekke ganger hadde kjøpt sex - mens de var sammen.

I 2010 hevdet en 21 år gammel prostituert at hun skal ha hatt en affære med Rooney, samtidig som Coleen var høygravid med sønnen Kai.

Kort tid etter sto også en 23 år gammel kvinne frem med samme historie.

LES OGSÅ: Derfor utsetter de bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer