Ble arrestert av russisk politi

- Jeg endte opp i et klassisk filmfengsel med gitter, horer og fylliker, sier «Lilyhammer»-stjernen Kyrre Hellum.

I RUSSISK FENGSEL: Kyrre Hellum sier til bladet FHM at han under en reise til St. Petersburg ble kastet i russisk fengsel. Foto: Stella Pictures
I RUSSISK FENGSEL: Kyrre Hellum sier til bladet FHM at han under en reise til St. Petersburg ble kastet i russisk fengsel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I rollen som politimannen Geir Tvedt i NRK-serien «Lilyhammer» havnet Kyrre Hellum (38) i bråk i USA. Privat har skuespilleren opplevet å havne bak lås og slå i et fremmed land.

Til bladet FHM sier Hellum at han under en reise til St. Petersburg ble kastet i fengsel etter å ha sovnet på en benk på togstasjonen.

- Vi var på middagsselskap og jeg måtte pisse. Istedet for å gå på do, gikk jeg ut av leiligheten og ned i bakgården. Det var rimelig kaldt og jeg fant ikke tilbake til leiligheten.

- Den gjengen jeg var sammen med, skulle ta toget til Moskva senere på kvelden, så jeg gikk til togstasjonen og ventet der. Så sovnet jeg på en benk, før jeg ravet rundt og pådro meg politiets oppmerksomhet.

For å komme seg unna, prøvde Kyrre å bestikke politimennene, men det gikk ikke som han håpte.

Byfengslet i St. Petersburg ble en spesiell opplevelse,

- Dermed endte jeg opp i et klassisk filmfengsel med gitter, horer og fylliker samlet i et stort fellesrom. Der stod jeg og skrek og rista i gitteret.

- Jeg slapp heldigvis ut etter noen timer, sier han til FHM.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lilyhammer-stjerne hjalp 7-åring med kreftbehandling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer