Ble applaudert da han fridde

- Da han gikk ned på kne begynte jeg å hylgrine.

FIKK APPLAUS: Da Aksel Hennie fridde, kom det applaus fra de andre gjestene på restauranten i Paris. Her er de to avbildet på Costume Awards i fjor på bildet til venstre, mens på bildet til høyre er Tones forlovelsesring.  Foto: Stella Pictures
FIKK APPLAUS: Da Aksel Hennie fridde, kom det applaus fra de andre gjestene på restauranten i Paris. Her er de to avbildet på Costume Awards i fjor på bildet til venstre, mens på bildet til høyre er Tones forlovelsesring. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kom nyheten om at Aksel Hennie (36) og Tone Damli Aaberge (24) skal gifte seg, etter at Hennie hadde gått ned på kne og fridd tirsdag kveld på en restaurant i Paris.

Damli Aaberge forklarer at hun ikke ble veldig overrasket da Aksel fridde, og at det kom applaus fra andre i restauranten da han gikk ned på kne.

- Da han gikk ned på kne begynte jeg å hylgrine. Det kunne ikke vært bedre. Det kom også applaus fra de andre på restauranten, sier hun til VG.

Seoghør.no var først ute med bildene av Damli Aaberges forlovelsesring torsdag, og artisten bekreftet selv overfor nettstedet at Aksel hadde fridd.

- Ja, han er av gode gammeldagse typen og gikk ned på kne da han fridde, sa Tone til Se og Hør under Zerorally 2012 i Östersund torsdag ettermiddag.

- Hvor mange karat steinen er har ikke Aksel fortalt, men den er i alle fall fantastisk flott synes jeg, sa Tone.

- Det var en kjempehyggelig overraskelse, men også litt forventet. Det kom ikke som julekvelden på kjerringa, nei, lo Tone hjertelig overfor Seoghør.no.

VG skriver at Tones storesøster Tale skal være «best woman», mens Hennie har valgt sin far, Morten, til å være forlover.

Tones manager, David Eriksen, fortalte til Seoghør.no at paret kommer til å gifte seg neste sommer.

- Dette er veldig ferskt, så vi har ikke rukket å planlegge noen detaljer ennå, sa Tone til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, han gikk ned på kne og fridde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer