UTNYTTET: Larry Birkhead, her sammen med Anna Nicole Smith, utnytter datteren for egen profitt, skriver Cosby. Foto: All Over Press
UTNYTTET: Larry Birkhead, her sammen med Anna Nicole Smith, utnytter datteren for egen profitt, skriver Cosby. Foto: All Over PressVis mer

Ble Anna Nicole myrdet?

De to sloss om foreldreretten til datteren hennes, men egentlig var de elskere som spilte et avtalt spill, hevdes det i en ny bok.

SEHER.NO: Boka "Blonde Ambition: The Untold Story Behind Anna Nicole Smith's Death," av den profilerte journalisten Rita Cosby tegner et tragisk bilde av Anna-Nicoles siste tid, som overgår etthvert filmanuskript. 


I boka hevdes det at Larry Birkhead, paparazzien som er biologisk far til Smiths snart ett år gamle datter, og hennes følgesvenn den siste tiden Howard K. Stern skal ha vært elskere. Jackie Hatten, en venn av Smith, har fortalt til Cosby at hun var med da Smith tok de to på fersken hjemme.


- Kroppene deres var flettet i hverandre. Det var tydelig hva som foregikk, sier Hatten i boken.


For Smith var det visstnok ikke en overraskelse. Hun skal ha eid en video av Birkhead og Stern som ga hverandre oralsex, og sett på den ofte.  


Ifølge Cosby, har Birkhead og Stern samarbeidet om å utnytte Smiths narkotikaproblem. Etter sønnen Daniels død for snart ett år siden, skal den tidligere Playmaten ha mistet kontrollen over misbruket. Ifølge boken var det Stern som skaffet henne rusmidlene.


- Han var farmasøyten og bagen hans var apoteket, sa Ben Thompson til Cosby.


Thompson er en ekskjæreste av Smith.


Birkhead skal ifølge boken ha vært passiv medhjelper da Stern ga henne dop mens hun var innlagt på sykehus og det hevdes også at Stern skal ha fått henne til å skrive under en masse papirer mens hun var svært neddopet.


I boken får han også delvis skylden for å forårsake Smiths død. Blodforgiftning, som var med på å føre til hennes død, kom på grunn av et infektert nålestikk i hennes venstre rompehalvdel.


Et nålestikk som høyrehendte Smith ikke kunne ha satt selv, hevder Cosby. 


Etterforskningen slo fast at dødsårsaken var overdose, men Smith var svekket av svært høy feber de siste dagene.


Mens legene forsøkte å redde Smiths liv, var Stern allerede på telefonen for å selge eksklusive interviu av seg selv, skriver Crosby.


Etter hennes død i februar sloss Birkhead og Stern om foreldreretten, men det var kun spill for media ifølge Cosby. Hun hevder de to inngikk en avtale om at Stern fikk retten til å styre boet etter Smith, og Birkhead fikk foreldreretten.


Birkhead har allerede tjent 1,7 millioner dollar på å selge eksklusive intervju og bilder til OK!Magazine. Bladet fikk blant annet delta på den gigantiske ettårsfeiringen til Dannielynn.


Dessuten kan Dannielynn med tiden arve flere hundre millioner etter Smiths ekteskap med milliardæren J. Howard Marshall.


Howard K. Stern og Larry Birkhead er begge i harnisk over Cosbys anklager, og truer med søksmål.


- Hvis hun skriver det (at Stern og jeg var elskere) da blir hun saksøkt. Jeg setter advokatene mine på saken, det er absolutt falskt. Jeg er sikker på at Howard vil saksøke henne også. Dette er bare tull, sier en opprørt Birkhead til TMZ.