<strong>TRUET MED KNIV OG PISTOL:</strong> - Jeg tisset på meg, og jeg husker at jeg tenkte at "wow, nå er det slutt", forteller Lillian Müller til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRUET MED KNIV OG PISTOL: - Jeg tisset på meg, og jeg husker at jeg tenkte at "wow, nå er det slutt", forteller Lillian Müller til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Ble angrepet av knivdesperado

- Jeg hørte springkniven åpne seg ved strupen min, forteller Lillian Müller.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Lillian Müller nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO):  Lillian Müller (58) har ni ganger prydet forsiden av Playboy, og er den mest fotograferte kvinnen i magasinets historie. Akkurat det har ikke bare vært positivt for den sprudlende 58-åringen.

Til Seher.no avslører hun nemlig at kjendisstatusen har vært nær ved å koste henne livet.

Tidligere har Müller både blitt forfulgt og overfalt av en knivdesperado. I tillegg har hun blitt truet på livet med pistol.

Knivdramaet utspant seg, ifølge henne selv, i en hotellkorridor i amerikanske Mineapolis for cirka 30 år siden.

- Jeg var der i forbindelse med et autograf-show i regi av Playboy. Det var om vinteren og jeg hadde med meg livvakt. Men jeg tenkte at her i Mineapolis, her bor det jo så mange nordmenn. Jeg trodde ikke at noe kunne skje der, derfor sa jeg til livvakten min at jeg kunne ta vare på meg selv da jeg skulle opp på rommet mitt, forteller hun til Seher.no.

Da Lillian gikk gjennom korridoren, på vei mot hotellrommet, la hun merke til en mann som sto ved en brusmaskin. Hun bare gikk forbi, men da hun skulle ta fram romnøkkelen, angrep han henne bakfra og holdt på sjokkerende vis en kniv mot strupen hennes.

- Det var en springkniv, jeg kunne høre den åpne seg ved strupen min. Det var forferdelig skremmende.

Ifølge den tidligere supermodellen, som i disse dager er aktuell i TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood", fryktet hun umiddelbart for sitt eget liv. Men så husket hun at hun hadde lest om et menneske som hadde havnet i en lignende situasjon, men kom levende fra det ved å prate til angriperen.

Derfor bestemte hun seg for å gjøre det samme.

- Jeg fortalte om livet og om barndommen min for å få hans medlidenhet. Etter en stund tok han kniven vekk og begynte å se på meg som et menneske. Til slutt satte vi oss ned i hotellkorridoren og hvilte ryggene våre til veggen, og jeg ga ham et falskt telefonnummer. Jeg sa til ham at vi burde ta en lunsj neste dag.

Dermed hadde hun angriperen i sin hule hånd. Dette visste Lillian, slik at hun ba ham gå bort til vinduet å hive ut kniven.

- Og det gjorde han! Deretter satte vi oss ned å flørtet litt, før jeg sa at jeg måtte gå å legge meg. Da jeg kom inn på rommet, låste jeg døra og ringte politiet. Men de fant ham aldri.

Dette er derimot ikke den eneste gangen at Lillian har vært på feil sted til feil tid. Da hun var 35 år gammel, opplevde hun og en gammel flamme å bli angrepet med pistol mens de satt og kysset i en bil i Hollywood.
 
- Plutselig hopper det en sort gutt inn i bilen med pistol og angriper kjæresten min, mens en annen sort gutt gjorde det samme med meg. Pistolen satt klistret i tinningen min, forklarer hun.

Aldri har den vakre norske kvinnen vært så redd.

- Jeg tisset på meg, og jeg husker at jeg tenkte at "wow, nå er det slutt". De planla å hive oss bak i baksetet og kjøre av sted. Hvem vet hva de kunne gjort med oss? De fikk lommeboka mi, men etter hvert kom et gammelt ektepar gående. Da valgte de å løpe av sted, erindrer Lillian Müller.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør som jeg gjør!

Se og hør Lillian Müller fortelle om de grusomme opplevelsene sine her:
 


[obj:media:8478]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer