DRAMATIKK: - Jeg får mange kommentarer på byen i Bergen etter Robinson, men går ikke løs på folk for det, sier Christopher Soltvedt, etter at han søndag natt havnet i slagsmål med en Deli De Luca-ansatt i Bergen. Foto: TV3
DRAMATIKK: - Jeg får mange kommentarer på byen i Bergen etter Robinson, men går ikke løs på folk for det, sier Christopher Soltvedt, etter at han søndag natt havnet i slagsmål med en Deli De Luca-ansatt i Bergen. Foto: TV3Vis mer

- Ble angrepet av butikkansatt

Robinson-Christopher måtte på legevakta etter slåsskamp med butikkansatt. - Han kom med rasistiske bemerkninger mot vår ansatt, hevder Deli De Luca.

SEHER.NO: Christopher Soltvedt (26) har opplevd mye TV-dramatikk i årets Robinsonekspedisjon, men i 03.30-tiden natt til mandag ble det blodig alvor da han havnet i et slagsmål med en av ekspeditørene på en Deli De Luca-butikk i Bergen.

- Plutselig gikk han rundt disken og kom mot meg før han slo.

Ifølge Soltvedt startet krangelen da han ba ekspeditøren om en ekstra plastpose.

- Jeg spurte om en ekstra pose, og syntes det var litt rart at han krevde en krone for den når vi hadde handlet for over 900 kroner. Da begynte diskusjonen, sier han til Seher.no.

Soltvedt . som var på vei hjem etter å ha feiret bursdagen til to kolleger fra utelivsbransjen i Bergen - hevder han ikke var overstadig beruset under butikkbesøket.

Beskyldes for rasismePå vei ut av butikken hevder Christopher at han møtte noen jenter han kjenner. Det var da han nevnte episoden for dem, at den mørkhudete ekspeditøren ifølge ham ble provosert og gikk til angrep. 

- Jeg refererte til ham som "han mørke bak bardisken", og det var kanskje det han tok ille opp. Men jeg sa ikke noe annet. Da han kom bort til meg, slo han meg to ganger så jeg begynte å blø fra kjeften, sier Soltvedt.

Deli De Luca hevder imidlertid at Christopher Soltvedt brukte sterkere ord enn som så.

- Vi bekrefter at Christoffer Soltvedt har vært på Deli de Luca Engen i natt, og kommet med rasistiske bemerkninger mot vår ansatt. Dette har da endt i en konflikt etter at Christoffer gjentatte ganger har fått beskjed om å forlate butikken.

- Vi vil følge dette opp videre ved å ha et møte med Christoffer senere idag, hvor vi vil gå gjennom hendelsesforløpet, sier distriktssjef Mike Hodne til Seher.no.

Soltvedt står imidlertid fast på at han ikke provoserte noen, og vil anmelde saken til politiet.

- Tar avstand fra vold
I tillegg til skadene i ansiktet, hevder Christopher at hans skjorte ble revet i stykker i slåsskampen, og ødelagt av blodet som rant fra fjeset hans.

- Jeg har lenge jobbet aktivt mot vold og mobbing, og tar sterk avstand fra slik oppførsel. Dette er første gang jeg havner i en slåsskamp på byen. Jeg klarte ikke å løpe vekk, for han var en stor fyr, som dro meg tilbake.

- Jeg synes det er utrolig at noe sånt kan skje inne i en butikk. De har jo alarmknapper og nødnummer de kan ringe hvis det blir bråk. Han har ingenting med å komme rundt disken, sier han. 

- Får mange spydige meldingerChristophers venner klarte etter hvert å bryte opp slåsskampen, og politiet ble raskt varslet.

Etter episoden måtte Soltvedt vente i fire timer på legevakta for å få sydd to sting i fjeset. Nå håper han at den aktuelle butikken tar et oppgjør med den ansatte.

Jeg jobber selv i bar, og skulle jeg slått en flaske i hodet på de som gir en spydig kommentar, hadde jeg vel knapt gjort annet. Du kan jo tenke deg hvor mange meldinger jeg har fått etter Robinson, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!
LES OGSÅ: Bombardert av MMS etter Robinson