BLE SYK: Det var under innspillingen av programmet "Sporløst" at Sturla-Berg Johansen ble syk, og så seg nødt til å oppsøke en lege i Stockholm. Foto: Stella Pictures
BLE SYK: Det var under innspillingen av programmet "Sporløst" at Sturla-Berg Johansen ble syk, og så seg nødt til å oppsøke en lege i Stockholm. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble alvorlig syk under TV-innspilling

Men den norske komikeren nektet å høre på rådene han fikk fra legen.

SEHER.NO: Den populære komikeren og programlederen Sturla Berg-Johansen (41) er godt igang med opptakene til TV 2-serien "Sporløst". Men under innspillingen i den svenske hovedstaden Stockholm nylig, ble 41-åringen plutselig alvorlig syk, skriver Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at jeg ble dårlig, ja, sier Berg-Johansen til bladet.

Sturla, som skal ha hatt over 40 i feber, oppsøkte dermed en lege i byen, som konstaterte at det hele skyldtes en kraftig halsinfeksjon. Og ifølge Se og Hør, var infeksjonen såpass alvorlig at legen ønsket å legge programlederen inn på sykehus for observasjon.

Det nektet han. Derfor nøyde Sturla seg med å ta medisinene han fikk. Medisinene tok knekken på streptokokkene, selv om han ennå ikke føler seg helt frisk.

- Men jeg er på bedringens vei nå, sier han.

Mer om saken kan du lese i Se og Hør, som er i butikkhyllene fra tirsdag.

TV 2-programmet "Sporløst" vises på TV 2 i 2010.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset på kjendisfest