- LITT TIDLIG: Jostein Sundby synes det var litt tidlig å jakte på kjærligheten igjen. Men ettersom barna hans var ivrige etter å få pappa med i programmet, så ble han med likevel. Her sammen med sine friere. Foto: TV 2
- LITT TIDLIG: Jostein Sundby synes det var litt tidlig å jakte på kjærligheten igjen. Men ettersom barna hans var ivrige etter å få pappa med i programmet, så ble han med likevel. Her sammen med sine friere. Foto: TV 2 Vis mer

Ble alene etter 22 års ekteskap

- Skilsmissen var en tøff prosess, sier Jakten-Jostein...

Publisert
SEHER.NO: Jostein Sundby (50) fra Kvelde i Vestfold er en av bondene som leter etter den rette gjennom TV2s «Jakten på kjærligheten».

Da Sundby fikk vite at han hadde blitt valgt ut til å være med på programmet - som han ble påmeldt i av en venninne - måtte han ta en lang tenkepause. Hovedårsaken til tenkepausen er at Jostein for to og et halvt år siden ble skilt fra sin ektefelle gjennom 22 år, skriver Se og Hør.

- Jeg har hatt et rolig liv nå i tiden som er gått etterpå, og syntes egentlig at det var litt tidlig å jakte på kjærligheten igjen. Barna mine mente derimot at jeg absolutt måtte bli med, så dermed svarte jeg til slutt ja, sier han til bladet.

For bonden var skilsmissen fra sin tidligere kone vond.

- Skilsmissen var en tøff prosess. Det var jo ikke slik det skulle bli. Samtidig er jeg veldig fornøyd med resultatet av ekteskapet. Jeg har fått to flotte barn som betyr alt for meg, sier Jostein.

Sammen med ekskona har han datteren Mari (19) og Steinar (15).

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer