Sondre Lerche:

Ble akutt syk: - Kjempedårlig

Artisten avslører ubehagelig sykdomsopplevelse i USA, og peker i retning av coronaviruset.

ÅPEN: I en ny episode av podkasten «The Kåss Furuseths» forteller artist Sondre Lerche at han ble veldig dårlig i januar. Foto: Espen Solli
ÅPEN: I en ny episode av podkasten «The Kåss Furuseths» forteller artist Sondre Lerche at han ble veldig dårlig i januar. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Sondre Lerche (37) er i vinden om dagen etter at han slapp sitt nye album med navn «Patience». Albumet har allerede blitt mottatt med strålende kritikk, blant annet i form av en sekser fra VG samt en femmer fra Dagbladet.

I anledning oppmerksomheten rundt hans nye album var han forrige søndag gjest i den populære podkasten «The Kåss Furuseths», som komiker Else Kåss Furuseth (39) har sammen med søsteren Cecilie Ramona Kåss Furuseth (36).

Mot slutten av podkasten kommer de imidlertid inn på noe helt annet enn det nye albumet.

Der forteller Lerche at han i januar trodde han var smittet av corona.

Sondre Lerche og Linnéa Myhre er på Costume Awards, og Sondre Lerche intervjues om opptreden på Spellemann der alle trodde han var full. Linnéa Myhre intervjues også om Lerches opptreden. Vis mer

- Jeg skalv og svettet

- Fra en time til den neste hadde jeg bare blitt kjempe, kjempe, kjempedårlig og jeg skalv og svettet, og opplevde en akutt sykdom jeg aldri har kjent på før, forteller han.

Videre forteller Lerche at han tenkte at det kanskje bare var influensa, da han ikke fant noe om coronaviruset i USA, og at han etter et døgn følte seg i bedre form igjen.

- Men det var en helt grusom natt, og da satt jeg og bare kjente at pulsen og hjertet slo raskere og raskere, legger han til.

AKUTT SYK: I podkasten avslører Sondre Lerche at han ble akutt syk da han befant seg i California. Foto: NTB Scanpix
AKUTT SYK: I podkasten avslører Sondre Lerche at han ble akutt syk da han befant seg i California. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lerche innrømmer at han tenkte over når han eventuelt måtte kontakte akutten, men at det kunne bli problematisk med tanke på at han ikke har helseforsikring.

Se og Hør har vært i kontakt med Sondre Lerches pressekontakt i Norge, Charlotte Öqvist, som forteller at Lerche ikke har noen ytterligere kommentar utover det som blir sagt i podkasten.

Som tidligere nevnt slapp Lerche nylig ett nytt album som for øvrig er dedisert til ekskjæresten, Linnéa Myhre (30). Det kom frem i omslaget som følger med Lerches nye album, hvor det enkelt og greit står helt til slutt: «For LINNÉA.»

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

Avslørte bruddet på YouTube

Nyheten om at det var slutt mellom Myhre og Lerche kom i midten av april etter å ha vært et par siden 2013. Det delte influenseren og tv-profilen i en YouTube-video med tittelen «Til alle det holder på å klikke for».

Mens det var coronakrisen som virket å være temaet i videoen, hvor Myhre håpet å kunne inspirere seg selv og andre til å ha en bedre hverdag og mental helse under en vanskelig tid, var det imidlertid det hun sa omtrent halvveis ut i videoen, som overrasket. .

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sa hun blant annet i videoen.

BRUDD: I midten av april kom nyheten om at Sondre Lerche og Linnéa Myhre har gått hver til sitt. Her avbildet på en rød løper i 2017. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: I midten av april kom nyheten om at Sondre Lerche og Linnéa Myhre har gått hver til sitt. Her avbildet på en rød løper i 2017. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Bruddnyheten kom bare kort tid etter at 30-åringen annonserte at hun «flyttet» fra Norge en periode for å tilbringe tid med Lerche i Los Angeles.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon. Prøve å finne felles løsninger, være litt raus og strekke seg litt lenger enn man vanligvis ville ha gjort. Jeg sier på ingen måte at det er lett, fortsatte hun.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer