<strong>KLAR TALE:</strong> Den amerikanske skuespilleren og modellen Pamela Anderson (50) gjør det tydelig at hennes franske fotballkjæreste ikke har et såkalt sexforbud under mesterskapet i Russland. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: Den amerikanske skuespilleren og modellen Pamela Anderson (50) gjør det tydelig at hennes franske fotballkjæreste ikke har et såkalt sexforbud under mesterskapet i Russland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pamela Anderson og Adil Rami:

Blåser i sexforbud under VM

Pamela Anderson (50) med frekk uttalelse om sin franske fotballkjæreste.

Publisert

Det var under det kjendispakkede Formel 1-løpet Monaco Grand Prix i fjor at den amerikanske verdensstjerna Pamela Anderson (50) skal ha fått øynene opp for den 18 år yngre Marseille-spilleren Adil Rami (32).

Anderson bekreftet seinere at hun hadde funnet kjærligheten med det franske fotballesset, og tok med flyttelasset «over dammen» til Frankrike tidligere i år.

For tida er Rami på plass i Russland for å forsvare landets ære i fotball-VM, der verdens øyne har vært rettet mot ham, og resten av lagkameratene, i kampen mot Argentina i ettermiddag.

Dropper sexnekt

Parallelt med det som skjer på gressmatta i Russland sørger også Anderson for å skape overskrifter. Det var da hun gjestet det britiske tv-showet «Good Evening Britain» nylig, at 50-åringen fikk spørsmål om hvorvidt de franske spillerne praktiserer et såkalt sexforbud under mesterskapet.

<strong>GIKK VIDERE:</strong> Adil Rami gir lagkameraten en klem etter at det ble klart at Frankrike er videre til kvartfinalen i VM. De slo Argentina 4-3 i ettermiddag. Foto: Reuters / NTB Scanpix
GIKK VIDERE: Adil Rami gir lagkameraten en klem etter at det ble klart at Frankrike er videre til kvartfinalen i VM. De slo Argentina 4-3 i ettermiddag. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Og svaret er ikke vanskelig å misforstå:

- Nei, jeg tror ikke de har den regelen. Det gjelder i alle fall ikke oss, sier hun lurt i tv-programmet, gjengitt av medier som Expressen.

Å gi idrettsutøvere sexnekt under viktige mesterskap og konkurranser er ikke et ukjent fenomen. Ifølge avisa har land som Panama, Nigeria og Tyskland alle fått forbud mot damebesøk under oppholdet i Russland.

Også den britiske bokseren Amir Khan (31), som gjestet «Good Evening Britain» sammen med Anderson, forteller at han periodevis har måttet leve i sølibat gjennom karrieren.

Så aldri fotball

- Det har vart i opp mot seks uker, forteller han til programlederne Piers Morgan og Susanna Reid.

Saken fortsetter under.

- MAN OVERLEVER: Pamela Anderson var gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

Skal vi tro overskriftene virket Anderson for øvrig noe ufomfortabel med spørsmålene hun fikk om sin franske fotballkjæreste under ovennevnte gjesteopptreden. Det skal blant annet ha vært måten Piers Morgan introduserte «Baywatch»-stjerna for tv-seerne - som «fotball-VMs mest kjente kjæreste» - som fikk henne til å føle seg ubekvem.

Skuespilleren opplyste i samme intervju at hun ikke har planer om å reise til Russland for å følge mesterskapet, men at hun har sett alle kampene på tv.

- Men jeg så ikke en eneste fotballkamp før jeg traff Adil, forteller hun.

Anderson, som er blitt avbildet på flere Marseille-kamper det siste året, har også snakket om kjæresten tidligere, blant annet i et intervju i mars. Der brukte hun varme ord for å beskrive Rami.

Vil ikke gifte seg

- Han er fantastisk. Jeg elsker ham. Jeg burde kanskje ikke snakke om det, jeg har ingen filter. Men jeg er veldig lykkelig i Frankrike.

I samme intervju ga Anderson riktignok uttrykk for at hun ikke ønsker å gifte seg med fotballkjæresten.

Saken fortsetter under.

<strong>WAG:</strong> Pamela Anderson avbildet på fotballtribunen i Marseille i januar. Foto: NTB Scanpix
WAG: Pamela Anderson avbildet på fotballtribunen i Marseille i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nei, det har vi ikke planer om. Jeg bryr meg veldig mye om ham, og vi kommer godt overens. Det er viktig å være sammen i øyeblikket. Hvem vet hvor lenge denne verden skal vare. Man må nyte livet mens man kan, sa hun.

Anderson har tidligere vært gift med sangeren Kid Rock (47), og pokerspilleren Rick Salomon (49). Sistnevnte skilte hun seg fra i 2008, og giftet seg med igjen i 2014, men skilte seg på nytt i 2015.

50-åringen har også hatt et forhold til den svenske modellen Markus Schenkenberg (49) og den amerikanske musikeren Tommy Lee (55).

LES OGSÅ: Skjulte sexmisbruket fra mamma

LETTKLEDD: I en reklamevideo for dyrevernorganisasjonen PETA, stiller nok en gang Pamela Anderson opp lettkledd. Denne gangen for å oppfordre folk til å holde hundene inne. Video: PETA/Pamelaandersonfoundation Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer