Blåser i presset

Martine Jonassen lar seg ikke affisere av kritikken om at hun bør vise mer hud.

HOLDER PÅ KLÆRNE: Norske Martine Jonassen går for gull i Miss Universe - uten å kaste klærne. Foto: All Over Press
HOLDER PÅ KLÆRNE: Norske Martine Jonassen går for gull i Miss Universe - uten å kaste klærne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Egen stil !
 
Bookmakerne hevder den norske miss Universe-deltagerens sjanser hadde vært større hvis hun hadde bydd seg mer fram, men selv tror hun tilbakeholdenheten kan styrke sjansene hernnes.

-  Jeg ville aldri eksponert meg på en nedverdigende måte for å vinne poeng, det burde vært en regel om at de som har stilt opp på toppløsbilder ikke kan delta i konkurransen, sier Tjøme-jenta til VG.

Se Martines private bilder fra Miss Universe-forberedelsene her !

Den australske kandidaten Erin McNaught  har seilt opp som en av favorittene etter at verdenspressen fikk tak i toppløsbilder av henne.

Også flere av de latinamerikanske missene har fått mye oppmerksomhet. Flere har med seg egne TV-team til konkurransen i Los Angeles, som går av stabelen søndag.

- Det ligger ikke i min natur å være så pågående, men det tror jeg også at jeg kan vinne på, sier Martine (19), som er fornøyd dersom hun havner blant de 20 beste i konkurransen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer