Blåser i presset

Martine Jonassen lar seg ikke affisere av kritikken om at hun bør vise mer hud.

HOLDER PÅ KLÆRNE: Norske Martine Jonassen går for gull i Miss Universe - uten å kaste klærne. Foto: All Over Press
HOLDER PÅ KLÆRNE: Norske Martine Jonassen går for gull i Miss Universe - uten å kaste klærne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Egen stil ! Bookmakerne hevder den norske miss Universe-deltagerens sjanser hadde vært større hvis hun hadde bydd seg mer fram, men selv tror hun tilbakeholdenheten kan styrke sjansene hernnes.-  Jeg ville aldri eksponert meg på en nedverdigende måte for å vinne poeng, det burde vært en regel om at de som har stilt opp på toppløsbilder ikke kan delta i konkurransen, sier Tjøme-jenta til VG. Se Martines private bilder fra Miss Universe-forberedelsene her !Den australske kandidaten Erin McNaught  har seilt opp som en av favorittene etter at verdenspressen fikk tak i toppløsbilder av henne.Også flere av de latinamerikanske missene har fått mye oppmerksomhet. Flere har med seg egne TV-team til konkurransen i Los Angeles, som går av stabelen søndag.- Det ligger ikke i min natur å være så pågående, men det tror jeg også at jeg kan vinne på, sier Martine (19), som er fornøyd dersom hun havner blant de 20 beste i konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer