IKKE INTERESSERT I FELLES INTERESSER: Svein Østvik synes utseendet og evnen til å prate og gjøre impulsive ting er det viktigste hos en dame. Foto: TV3
IKKE INTERESSERT I FELLES INTERESSER: Svein Østvik synes utseendet og evnen til å prate og gjøre impulsive ting er det viktigste hos en dame. Foto: TV3Vis mer

Blåser i felles interesser

Dette ser Svein Østvik etter hos damene...

SEHER.NO: Svein Østvik (47) er for tiden travelt opptatt med å lete etter en potensiell kjæreste blant beilerne Line Susanne Arnestad (26), Nina Lindseth (42) og Tone Lyngmo (47) i TV3-programmet "Charterfeber" .

Når det gjelder hvem av de tre datene han til slutt faller for i kypriotiske Ayia Napa, holder Svein kortene tett til brystet, men han er ikke like stille om hva han ser etter hos damene.

- Aller først må man like utseendet så enkelt er det bare. Det der greiene med at man har felles interesser synes jeg nesten er kvalmt. Det er avtennende, sier han i kveldens program av realityserien.

I tillegg til utseendet, synes Svein - som allerede har avslørt at han lå med en av sine dater på ferieøya- at det er viktig å kunne snakke sammen.

- Å kunne prate sammen, å ha det gøy sammen og å være impulsiv er mer viktig enn at man skal like akkurat det samme.

"Charterfeber " ser du tirsdag 20.30 på TV3.

Se Svein snakke om sin drømmedame her:[obj:media:7101]