Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Blånektet å se sjokkepisoden på TV

Tristan Thompson kunne ikke la seg distrahere.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandagens episode av «Keeping Up With The Kardashians», som her til lands ble sendt på TV 2 og deres strømmetjeneste, kan fort ha satt seerrekorder. Endelig skulle skandalen som slo ned i april, der det ble kjent at Tristan Thompson (27) hadde vært utro, vises på TV og diskuteres av søstrene.

Som kjent dukket det opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé Kardashian (34), som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

De forholdt seg lenge tause om bråket, og det var først i episoden som ble vist nå at mye av det faktiske hendelsesforløpet ble kjent. Selv hadde både Khloé og Tristan, som i dag er sammen igjen, muligheten til å endre på noe om de var misfornøyde med innholdet i episoden.

<strong>BLÅNEKTET:</strong> Tristian og Khloé, her fotografert sammen i 2016, har hatt et svært turbulent forhold. Bedre blir det ikke av at Tristian distanserer seg fra utroskapsskandalen. Foto: Splash News / NTB scanpix
BLÅNEKTET: Tristian og Khloé, her fotografert sammen i 2016, har hatt et svært turbulent forhold. Bedre blir det ikke av at Tristian distanserer seg fra utroskapsskandalen. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

- Et kontant nei

Begge fikk ifølge Us Magazine mulighet til å se episoden, for å forberede seg på hva som skulle komme og for å melde fra om eventuelle overtramp. Det valgte bare én av dem å gjøre, ifølge kilder tett på stjernene.

- Hun hadde allerede sett episoden før den ble vist på skjermen, og spurte om Tristan ønsket å se den sammen med henne. Responsen var et kontant nei, hevder en kilde om situasjonen, og fortsetter:

- Han fokuserer på basketball, og laget hans Cavaliers sliter denne sesongen. Dette hadde bare skapt enda flere distraksjoner, og det hadde han ikke noe behov for.

Da episoden ble vist i USA søndag kveld lokal tid, var det mange millioner som fulgte med.

Twitret om episoden

Khloé valgte å se den igjen, samtidig som hun skrev åpent på Twitter om hvordan hun taklet det hele - både nå og den gang. Da en fan spurte om Tristan hadde sett episoden, svarte hun med å si at «han virkelig burde det».

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Denne meldingen fra Khloé hadde Tristan, ifølge kilden, forutsett.

- Han så det komme, fordi det er slik hun vanligvis reagerer. Det er Tristans håp fremover at ting dem imellom forblir privat, sier kilden, og fortsetter:

- Han er derimot fullt klar over hva det betyr for karrieren hans at han dater en Kardashian. Det er noe han har uttrykt bekymring for overfor vennene sine den siste perioden, avslutter kilden.

- Han var heldig

I lys av utroskapsskandalen ble Khloé Kardashian innlagt på fødeavdelingen bare to dager senere, hvor hun fødte datteren True.

I episoden kom det frem at det var 34-åringens yngste søster, Kylie Jenner (21), som fortalte henne de sjokkerende nyhetene om Tristans sidesprang.

Kylie videresendte nemlig en artikkel som omhandlet skandalen.

- Ingen hadde motet til å fortelle det til Khloé, for hun var bare dager unna fødselen. Vi ville ikke stresse henne, men vi visste at det var det riktige å gjøre, så det var jeg som fortalte det til Khloé, innrømmet 21-åringen.

Mens den nye episoden ble sendt på lufta, svarte Khloé som nevnt på en rekke spørsmål fra fans. Hun avslørte blant annet hvordan hun selv reagerte der og da.

- Takk gud for at det ikke var et kamera rundt meg i Cleveland. Jeg kommer ikke til å skrive hva jeg gjorde, men la oss bare si at han var heldig at jeg var ni måneder på vei, skrev hun.

- Herlighet, hjertet mitt banker. Det er sykt hvordan følelser aldri blir borte. Man kan tilgi, men å glemme er aldri mulig, fortsatte hun.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian brøt isen med president Trump med en vits. Video: CNN Vis mer

Fokuserte på True

Realitystjernen skrev også at hun reagerte kraftig på å se igjen den sjokkerende hendelsen, og at hun nesten ble rasende av å «gjenoppleve» det hele.

Mange har stilt spørsmål ved hvorfor Khloé Kardashian bare dager etter utroskapsskandalen valgte å la Thompson ta del under fødselen til True.

Nettopp dette valgte hun å svare på.

Se dette innlegget på Instagram

Life Adventures with True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Jeg ønsket å få en god fødselsopplevelse for min egen del, og for minnene jeg skal dele med True når hun blir eldre. Jeg ønsker å ha videoer og bilder av faren hennes der, mens han holder henne og så videre. Jeg vil at hun skal vite at hun er elsket og at hun er min lykke. Babyer føler energi, skrev hun blant annet.

Videre forklarte 34-åringen, som flere ganger har vært åpen om at hun lenge har ønsket seg barn, at hun ventet på å bli mor i mange år. Når hun nå ser tilbake på skandalen, er hun fremdeles i sjokk over at dette kunne hende henne. Samtidig er hun svært stolt over hvordan hun håndterte situasjonen.

- True ga meg den roen og styrken jeg trengte, skrev hun.

- På godt og vondt

I forkant av den nye episoden, skrev Kardashian i et lengre innlegg på Instagram at det ville bli både ukomfortabelt og følelsesladd å se den.

- Da vi ble med på dette programmet for et tiår siden, ble vi med på et realityprogram, noe som betyr å vise dere innsiden av livene våre, det gode, det vonde, det stygge. Å gjenoppleve disse øyeblikkene om igjen er utrolig vanskelig følelsesmessig, men jeg håper at med hvert spor og hver utfordring livet gir oss, så lærer vi alle av våre reiser, skrev hun, og fortsatte:

- Midt i den tøffe tiden ble jeg velsignet med den ultimate gaven, min engel som har forandret livet mitt på måter jeg aldri kunne ha forestilt meg. Husk at du aldri er alene med smerten, forklarte hun.

I kommentarfeltet rant det inn med lovord til 34-åringen. Med over 81,7 millioner følgere på Instagram, er mange imponert over hvordan hun har taklet skandalen.

LES OGSÅ: Slik reagerte han på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer