Jimmy Kimmel:

- Blander seg inn i ekteskapet til Jennifer Aniston

Det skal være trøbbel i ekteskapet mellom Jennifer Aniston og Justin Theroux.

BESKYTTENDE: Talkshow-verten Jimmy Kimmel er en nær venn av skuespiller Jennifer Aniston, og han er veldig opptatt av at hun skal ha det bra. Foto: NTB Scanpix
BESKYTTENDE: Talkshow-verten Jimmy Kimmel er en nær venn av skuespiller Jennifer Aniston, og han er veldig opptatt av at hun skal ha det bra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Jennifer Aniston (48) og hennes ektemann gjennom to år, Justin Theroux (46), har lenge blitt utsatt for rykter om ekteskapsproblemer.

Men nå skal paret angivelig ha bestemt seg for å ta tak i problemene og gi forholdet en ny sjanse.

Det melder nettstedet RadarOnline.

Hjelpen skal ha kommet fra uventet hold: Ingen ringere enn Jennifers gode venn, den populære talkshow-verten Jimmy Kimmel (50).

- Jimmy elsker Justin, men det er kun fordi han har gjort Jennifer lykkelig, og han kommer bare til å fortsette å være venn med Justin så lenge han fortsetter å gjøre henne lykkelig, uttalte en kilde nær paret til nettstedet.

Viser sin lojalitet

Jimmy og Jennifer har et vennskap som går langt tilbake i tid, og kilden forteller at det er viktig at Justin forstår seg på deres vennskap.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Jennifer Aniston og Jimmy Kimmel har vært venner i mange år. Her overrekker Jennifer en pris til Jimmy under Spike TV's Guys Choice Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Jennifer Aniston og Jimmy Kimmel har vært venner i mange år. Her overrekker Jennifer en pris til Jimmy under Spike TV's Guys Choice Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Justin må skjønne at hvis han ødelegger forholdet med Jennifer, ender han på Jimmys personlige hat-liste, sa en påstått venn av paret til RadarOnline, og fortsatte:

- Dette handler ikke om at Jimmy prøver å leke ekteskapsrådgiver for å få dem tilbake til hverandre, men om at Jimmy tydelig viser at han alltid vil være der for Jennifer - uansett hva som skjer mellom henne og Justin.

Kilden påpekte at Jimmy ikke prøver å presse Jennifer til å bli i forholdet hvis hun ikke ønsker det, men at han oppmuntrer henne til å se positivt på fremtiden.

Skilsmisserykter

Jennifer og Justin giftet seg i august 2015 i en hemmelig seremoni i luksushjemmet deres i Bel Air i Los Angeles.

Det mye omtalte paret har hatt et langdistanseforhold en periode, og 2017 var et travelt år for dem begge med prosjekter på hver sin kant.

Det er flere utendlanske medier som har spekulert i om dette har tæret på forholdet til de to turtelduene.

Saken fortsetter nedenfor.

LANGDISTANSEFORHOLD: Jennifer og Justin var forlovet i tre år før de giftet seg i 2015. Foto: NTB Scanpix
LANGDISTANSEFORHOLD: Jennifer og Justin var forlovet i tre år før de giftet seg i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i år avslo imidlertid flere kilder nær paret skilsmisseryktene overfor People.

- Dette har ikke skadet ekteskapet i det hele tatt. Det ser heller ut til å hjelpe. De elsker og respekterer hverandre, og ja, de tilbringer mye tid fra hverandre, fortalte en kilde, som skal være en nær venn av paret, til People.

Lei babyryktene

Helt siden Jennifer giftet seg med skuespilleren Justin har spekulasjonene og spørsmålene om barn herjet i mediene.

I et intervju med bladet Glamour i august, uttrykte hun at hun i flere år har kjent på frustrasjon rundt temaet, og fortalte at hun er lei av mennesker som tenker hun er gravid med en gang magen er oppblåst.

- Ikke at du har noe med det å gjøre. Det å få barn er en privatsak - som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet, sa 48-åringen.

Hittil har duoen ingen barn sammen, og det har heller ikke «Friends»-stjernen noen planer om å endre på.

Jennifer uttalte nemlig i intervjuet at barn ikke nødvendigvis er veien til et lykkelig liv.

Saken fortsetter under bildet.

INGEN BARN: Duoen mener de ikke trenger barn for å oppnå et lykkelig liv sammen. Foto: NTB Scanpix
INGEN BARN: Duoen mener de ikke trenger barn for å oppnå et lykkelig liv sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opp til hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andres valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg, fortalte hun.

​- Angrer på bruddet med Jennifer

Jennifer Anistons forhold til en annen Hollywood-stjerne, nemlig Brad Pitt (54), var på alles lepper tilbake i 2005. Da annonserte duoen, som den gang var Hollywoods mest populære par, at de skulle skilles etter fem års ekteskap.

Brad ble i stedet sammen med Angelina Jolie, etter at de to forelsket seg i hverandre på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De to giftet seg i august 2014. Men bare to år senere kunngjorde de skilsmissen.

​Og i november i fjor hevdet en kilde nær Brad at han fortsatt anser Jennifer som sitt livs store kjærlighet.

- Han har forstått at det å forlate Jennifer for Angelina var et av de største feilgrepene i hans liv, uttalte kilden til nettstedet In Touch Weekly, og la til:

- Selv om han ikke er forelsket i Jennifer, så forstår han hvor høyt han elsker henne. Brad forteller hele tiden til vennene sine at han ser alt mye klarere nå.

Brads kjærlighet til Jennifer skal ifølge kilden være så dyp at han aldri ville drømme om å forsøke å ødelegge «Venner for livet»- stjernens nåværende ekteskap.

Men dersom han skulle få en ny sjanse med Jennifer ville han tilsynelatende ikke nølt med beslutningen, fortalte kilden.

LES OGSÅ: Jennifer i bitter krangel med bestevenninnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer