SKADET: Cate Blanchett fikk en radio i hodet under øvelsene til "En sporvogn til begjær" i Sydney onsdag.  Foto: Stella
SKADET: Cate Blanchett fikk en radio i hodet under øvelsene til "En sporvogn til begjær" i Sydney onsdag. Foto: StellaVis mer

Blanchett skadet under Ullmann-oppsetning

- Blodet rant nedover hodet hennes....

SEHER.NO: Det var i fjor høst at filmstjernen Liv Ullmann (70) kunne avsløre overfor Seher.no at hun hadde fått med seg selveste Oscar-vinner Cate Blanchett (40) til å spille en av rollene i hennes teateroppsetning "En sporvogn til begjær" i Sydney, Australia.

Forestillingen, som har premiere senere denne uken, har lenge vært utsolgt, og har blitt rost opp i skyene av australske kritikere.

Nå fryktes det imidlertid at premieren kanskje må utsettes. Ifølge Us Magazine ble nemlig Blanchett skadet under en av live-øvelsene onsdag.

Skuespillerinnen stod på scenen da motspiller Joel Edgerton, i tråd med manuset, kastet en radio. Radioen skal ved et uhell ha truffet Blanchett i hodet, og skuespillerinnen skal ha begynt å blø kraftig.

- Det rant blod nedover baksiden av hodet og nedover nakken hennes, forteller et øyenvitne til Sydney Morning Herald.

Blanchett skal først ha virket uskadd etter hendelsen, men etter 30 sekunder stormet hun plutselig av scenen.

- Hun spilte i om lag 30 sekunder, før hun så løp av scenen. Vi trodde det var en del av stykket, men før vi visste ord av det ble lysene skrudd på og vi fikk beskjed om at det var tekniske vanskeligheter og alle måtte evakuere Sydney Theatre Company, forteller kilden videre.

Det er uvisst hvor alvorlig skadet skuespillerinnen er.

Da Seher.no snakket med Liv Ullmann, som er regissør for stykket, i fjor, fortalte hun at hun synes det var fantastisk at Blanchett hadde takket ja til rollen og at hun gledet seg enormt til å jobbe med Hollywood-stjernen.

- Det gleder jeg meg fantastisk til. Jeg kjøpte nylig Vogue for å se på et intervju med henne. Og det som var morsomt, er at hun sa i intervjuet at høydepunktet hennes for neste år er at vi skal jobbe sammen. Jeg synes hun, i sin generasjon film, er den beste, sa Ullmann.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kunne ikke si nei da han fridde