Prinsesse Märtha Louise:

- Blåmerket er den perfekte sminken

Prinsesse Märtha Louise trosset skaden - sikret seg en tredjeplass på ridestevne.

BLÅVEIS: Prinsesse Märtha Louise la selv ut disse bildene på sin offentlige Facebook-profil etter at hun falt med hesten Carshall. Foto: Privat
BLÅVEIS: Prinsesse Märtha Louise la selv ut disse bildene på sin offentlige Facebook-profil etter at hun falt med hesten Carshall. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag postet prinsesse Märtha Louise to bilder av seg med en tydelig blåveis på Facebook. Skaden skal ha skjedd i forbindelse med et ridestevne på Fredrikstad ridesenter ved Bekkevold gård i helgen.

Sammen med bildene skriver prinsessen at hun falt sammen med hesten, og at den påfølgende blåveisen fungerer utmerket som sminke.

«Når du krasjer med favoritthesten din under oppvarmingen slik at den faller med deg, og du får en stor kul i panna rett før du entrer ringen, og du kommer på tredjeplass, og du innser at klumpen synker ned til øyet og at blåmerket faktisk er den perfekte sminken. Takk til deg Carshall, for at du er så flott.», skriver hun på sin offentlige Facebook-side.

- Ingen ulykke

Dagbladet har vært i kontakt med manager for Märthas engleskole, Carina Scheele. Hun avdramatiserer hendelsen.

- Dette er ingen ulykke. Det er sånt som skjer på et ridestevne, sier Scheele, som legger til at Märtha Louise har det fint.

Märtha Louise er viden er kjent som en hestevenn. Prinsessen begynte med ridning allerede som åtteåring.

Hun var aktiv i mange år, frem til hun i 2001 bestemte seg for å legge opp som profesjonell sprangrytter.

Tilbake etter bruddet

I oktober i fjor gjorde hun comeback som sprangrytter. Nyheten kom knappe to uker etter bruddet med Ari Behn etter 14 års ekteskap.

Comebacket på sprangridningsbanen var en del av markeringen av 25-årsjubileet til «Oslo Horse Show» - som hun selv åpnet den gang.

HESTEVENN: Prinsesse Märtha Louise med hesten Lenaro. Bildet er tatt i 1992. Foto: Bjørn Sigurdsøn, NTB Scanpix
HESTEVENN: Prinsesse Märtha Louise med hesten Lenaro. Bildet er tatt i 1992. Foto: Bjørn Sigurdsøn, NTB Scanpix Vis mer

Konkurransen fant sted i Telenor Arena i Bærum. I en pressemelding fra arrangøren sto det at hun skulle møte noen av verdens beste sprangryttere i duell.

- Prinsesse Märtha Louise har ligget i hardtrening en lang periode i forkant av konkurransen. Hun setter seg i salen med «skrekkblandet fryd» for å møte topprytterne til duell, het det i pressemeldingen.

- Et fristed

I fjor ble det også kjent at prinsessen ble med som bidragsyter i det nye norskeide, og det eneste internasjonale hestemagasinet på markedet, EQUILIFE.

I sitt første innlegg i bladet skrev Märtha Louise om sitt helt spesielle forhold til hesten. Hun forklarte at hesteryggen var et fristed der ingen brydde seg om at hun var medlem av kongefamilien.

- Det beste var at hesten ikke hadde noen idé om hvem jeg var. Hesten ga blaffen i om jeg var prinsesse eller jenta i gata. Den dømte meg ikke på grunn av status eller slektstre, slik mange gjorde, den bare lystret meg, skrev hun i innlegget.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker viste frem familien for første gang

TRONEARV: I et åpent intervju hos Skavlan forteller prinsesse Märtha Louise om tiden som lite barn da debatten om hvor vidt Märtha eller Kronprins Haakon skulle bli Norges neste trone-arving. Video: NRK Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer