Blake Shelton åpner seg om skilsmissen

- Vi visste at hvis ryktene begynte å gå ville det ta av.

BRUDD: Etter ni år som kjærester ble det i sommer kjent at stjerneparet Blake Shelton og Miranda Lambert hadde gjort det slutt. Foto: Ap
BRUDD: Etter ni år som kjærester ble det i sommer kjent at stjerneparet Blake Shelton og Miranda Lambert hadde gjort det slutt. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: I juli kom nyheten om at country-stjernene Miranda Lambert (31) og Blake Shelton (39) skulle skilles etter fire år som ektepar.

Den talentfulle musikerduoen hadde vært kjærester i fem år før de giftet seg på en ranch i Texas i 2011, og i sommer tok altså forholdet slutt.

- Dette er ikke slik vi så for oss fremtiden. Det er med tungt hjerte at vi går videre hver for oss, sa de i en pressemelding.

Nå letter Blake ytterligere på sløret.

Han og Lambert hadde nemlig tatt sine forhåndsregler før de delte nyheten med media. Da pressen publiserte bruddet hadde de allerede separert seg og fått tid til å bli vant med tanken.

- I Oklahoma skjer alt så fort. Siden Miranda og jeg hadde inngått en ekteskapsavtale før vi giftet oss og ikke har barn, så trengte vi bare å vente i ni eller ti dager etter at vi sendte inn skilsmissepapirene før alt var i orden, fortalte han på «Bobby Bones Show» onsdag, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMTE: Under Country Music Awards i fjor vant Blake og Miranda pris for henholdsvis beste mannlige og beste kvinnelige vokalist. Her er de sammen på scenen under Country Music Television Awards i Nashville, Tennessee våren 2008. Foto: Stella Pictures
BERØMTE: Under Country Music Awards i fjor vant Blake og Miranda pris for henholdsvis beste mannlige og beste kvinnelige vokalist. Her er de sammen på scenen under Country Music Television Awards i Nashville, Tennessee våren 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret har også delt eiendelene sine uten drama. Mens Lambert har fått huset og eiendommen i Nashville, beholdt Shelton ranchen i Oklahoma.

- Vi visste at hvis ryktene begynte å gå ville det ta av, så da alle fikk vite om bruddet var alt allerede over, forklarte han videre.

I månedene etter at paret har gått hver til sitt har de lagt vekt på å vise at det ikke ligger noe vondt bak det hele.

- For oss er det viktig at folk ser at det går bra med oss. Det er hva det er. Vi er kompiser.

Skilles for andre gang

Da Blake og Miranda møttes i 2006, var Shelton, som tidligere har blitt kåret til en av verdens kjekkeste menn, fortsatt gift med sin første kone, Kaynette Williams.

Han har tidligere sagt at skilsmissen fra Williams var like tøft som å miste broren.

- Det var helt klart det vanskeligste jeg har vært igjennom. Jeg plasserer skilsmissen min helt der oppe, sammen med min brors død. Det var en fryktelig tøff avgjørelse å ta, sa han like før jul.

LES OGSÅ: Her er stjerneparene som skilte seg i sommer