LYKKELIG TOBARNSMOR: Blake Lively gjorde sitt første offentlige oppmøte på rød løper under L'Oreal Women of Worth Awards i New York. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG TOBARNSMOR: Blake Lively gjorde sitt første offentlige oppmøte på rød løper under L'Oreal Women of Worth Awards i New York. Foto: NTB scanpixVis mer

Blake Lively:

Blake Lively viste seg for første gang etter fødselen

Skuespilleren strålte på den røde løperen. 

SEOGHØR.NO: For halvannen måned siden ble superparet Blake Lively (29) og Ryan Reynolds (40) foreldre for andre gang.

Det tok imidlertid en hel måned før den stolte tobarnsfaren faktisk bekreftet at deres andre barn hadde kommet til verden.

Onsdag viste Lively seg på rød løper for første gang etter fødselen.

Blake strålte under L'Oreal's Women of Worth Awards i New York i en enkel sort kjole. Håret var utslått og hun så ut til å være i strålende humør.

Saken fortsetter nedenfor.

VAKKER: Blake Lively var ikledd en sort kjole og både håret og sminken var enkel og naturlig. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Blake Lively var ikledd en sort kjole og både håret og sminken var enkel og naturlig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte kjønnet til barnet

Da Ryan Reynolds gjestet talkshowet til Conan O'Brien (53) for et par uker siden, røpet han kjønnet på det nye familiemedlemmet.

- Ja, det er masse østrogen. Det er som om en «American Girl»-dukke har gjort fra seg på livet mitt, fortalte filmstjernen ifølge People.

SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds har vært gift siden 2012. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds har vært gift siden 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ryan Reynolds og Blake Lively har fra før av datteren James (1) sammen, og etter at hun ble født gikk det flere måneder før Hollywood-paret røpet navnet hennes.

Verner om privatlivet

Hollywood-paret er kjent for å være svært private. Selv da de giftet seg i 2012 holdt de bryllupet hemmelig for offentligheten.

De holdt også tett om fødselsdatoen til datteren James i et helt år, ifølge Huffington Post. Det var først i anledning etterårsdagen hennes at Reynolds valgte å avsløre når hun har bursdag:

- Gratulerer med dagen til veslejenta mi! Lei meg for at jeg mistet jomfrudommen min. Men takknemlig for at jeg har en datter, spøkte Reynolds på Twitter 16. desember 2015.

LES OGSÅ: Forlovet med sin 11 år yngre kjæreste