SEXSCENER: I 14 timer satt Blake Lively på et fly med ektemannens sexscener på nærmest alle skjermer. Her er hun avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: DPA
SEXSCENER: I 14 timer satt Blake Lively på et fly med ektemannens sexscener på nærmest alle skjermer. Her er hun avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: DPAVis mer

Blake Lively «torturert» av ektemannens sexscener

- Hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne.

Ryan Reynolds (39) nye film, «Deadpool», inneholder mange sexscener. Det bød på problemer for kona, Blake Lively (28), da hun satt på et fly nylig.

Lively gjestet «The Tonight Show» denne uka, og fortalte om den litt spesielle flyturen. For selv om familien ikke feiret den amerikanske farsdagen sammen, var far i huset til stede likevel. Det skriver nettstedet E! Online.

- Jeg satt på flyet med datteren min, James. Det er tortur i disse dager, fordi hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne på alle skjermer, sier hun og fortsetter:

- Alle vil se «Deadpool» på flyet. Alle!

Ble foreldre for første gang

I begynnelsen av januar i fjor kom nyheten om at kjendisparet hadde blitt foreldre for første gang.

Datteren har med tiden blitt vant til å se pappa på skjermen via tjenesten FaceTime, og også hun registrerte mannen på skjermene på flyet.

- Når datteren min sier «da-da», og begynner å kysse på skjermen og vinke til ham, og så vinker han ikke tilbake. Hun forstår ikke hvorfor han ikke vinker tilbake, fordi hun tror det er FaceTime, sier Lively.

14 timers tortur

«Deadpool» er en amerikansk superheltfilm som ble gitt ut i februar. Reynolds er i tillegg til å være hovedrolleinnehaver, også en av filmens tre produsenter.

Lively på sin side er nok glad for at den litt spesielle flyturen er over.

- Jeg mener, det å sitte i 14 timer å se at ektemannen din får spist potetmos ut av rumpa, for det skjer i filmen, er deilig. Det er en ond og uvanlig form for turtur, sier hun.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Rihanna brøt sammen på scenen