Blake Lively «torturert» av ektemannens sexscener

- Hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne.

SEXSCENER: I 14 timer satt Blake Lively på et fly med ektemannens sexscener på nærmest alle skjermer. Her er hun avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: DPA
SEXSCENER: I 14 timer satt Blake Lively på et fly med ektemannens sexscener på nærmest alle skjermer. Her er hun avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Reynolds (39) nye film, «Deadpool», inneholder mange sexscener. Det bød på problemer for kona, Blake Lively (28), da hun satt på et fly nylig.

Lively gjestet «The Tonight Show» denne uka, og fortalte om den litt spesielle flyturen. For selv om familien ikke feiret den amerikanske farsdagen sammen, var far i huset til stede likevel. Det skriver nettstedet E! Online.

- Jeg satt på flyet med datteren min, James. Det er tortur i disse dager, fordi hvor enn jeg ser, så ser jeg mannen min ha sex med en annen kvinne på alle skjermer, sier hun og fortsetter:

- Alle vil se «Deadpool» på flyet. Alle!

Ble foreldre for første gang

I begynnelsen av januar i fjor kom nyheten om at kjendisparet hadde blitt foreldre for første gang.Datteren har med tiden blitt vant til å se pappa på skjermen via tjenesten FaceTime, og også hun registrerte mannen på skjermene på flyet.

- Når datteren min sier «da-da», og begynner å kysse på skjermen og vinke til ham, og så vinker han ikke tilbake. Hun forstår ikke hvorfor han ikke vinker tilbake, fordi hun tror det er FaceTime, sier Lively.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer