Blake Lively synes amming er en fulltidsjobb

Livet som filmstjerne og småbarnsmor byr på uvante utfordringer for «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively.

ELSKER MAMMAROLLEN: Skuespiller Blake Lively åpner seg om det nye familielivet etter at hun og ektemannen Ryan Reynolds ble foreldre for første gang. Her på Marchesa-motevisning i New York i februar. Foto: SipaUSA
ELSKER MAMMAROLLEN: Skuespiller Blake Lively åpner seg om det nye familielivet etter at hun og ektemannen Ryan Reynolds ble foreldre for første gang. Her på Marchesa-motevisning i New York i februar. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Blake Lively (27) er snart kinoaktuell i USA med sin første filmrolle siden 2012, i dramaet «The Age of Adaline».

Den tidligere «Gossip Girl»-stjernen spiller hovedrollen i filmen, mens i privatlivet er det Blakes datter James (ca 4 mnd) som har hovedfokus.

Etter at 27-åringen og ektemannen Ryan Reynolds (38) fikk datteren før jul, har Blake gått inn i morsrollen med liv og lyst. Til magasinet Allure forteller hun at familien nå er førsteprioriteten hennes.

- Det føles som om jeg har funnet ut hva som er det aller viktigste for meg. Og alt støtter oppom det, understreker Blake Lively.

Den vakre skuespilleren avslører videre at hun synes det er svært tidkrevende å amme.

- Det er en fulltidsjobb. Jeg kjører liksom rundt mens jeg pumper brystmelk, sier Lively til Allure.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively på pressekonferanse for sin nye film «The Age of Adaline» i Beverly Hills søndag.  Foto: Stella Pictures
TILBAKE I RAMPELYSET: Blake Lively på pressekonferanse for sin nye film «The Age of Adaline» i Beverly Hills søndag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil tilbake på jobb

Imidlertid har hun ingen planer om å legge skuespilleryrket på hylla. Ifølge Internet Movie Database har hun allerede et nytt filmprosjekt på tapetet, dramaet «All I See Is You».

- Mesteparten av det jeg gjør er altoppslukende, men på en eller annen måte klarer jeg å «gjøre alt», sier hun til Allure om det å kombinere familie og karriere.

Samtidig vil hun ikke konkludere med at det «å ha alt» automatisk betyr å sjonglere familie- og arbeidsliv som mor på en vellykket måte.

- «Å ha alt» kan også innebære å ha en lykkelig, frisk familie, og å være en hjemmeværende mor, og at det er det mest prisverdige du kan gjøre. Eller det kan være å ha et yrke som man virkelig tror på, og ikke ha en familie, men gjøre det som gir en tilfredsstillelse, utdyper hun.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds strålte sammen på filmfestivalen i Cannes i mai i fjor. Begge har fortalt åpent om at de elsker å være foreldre. Foto: Abaca
SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds strålte sammen på filmfestivalen i Cannes i mai i fjor. Begge har fortalt åpent om at de elsker å være foreldre. Foto: Abaca Vis mer

Vil beskytte familien

Stjerneparet holdt lenge tett om navnet på datteren, men da «Woman in Gold»-aktuelle Reynolds gjestet TV-showet «Today!» i slutten av mars bekreftet han at hun altså har fått navnet James.

- Hun heter James. Alle vet det, men jeg ville ikke være han typen som skrek det høyest og først i media, forklarte Reynolds til programleder Willie Geist.

Blake og Ryan, som giftet seg i all stillhet i 2012, har aldri lagt skjul på at de setter privatlivet høyt.

Paret klarte å holde graviditeten hemmelig inntil et par måneder før fødselen, da Blake selv annonserte babynyheten på nettsiden sin Preserve. Kort tid senere delte hun private bilder fra «babyshoweren» sin på samme nettside.

HOLDT GRAVIDITETEN SKJULT: Frem til oktober 2014 var babymagen en godt bevart hemmelighet. Da valgte Blake og Ryan å annonsere graviditeten på TV-stjernens nettside Preserve.us.
HOLDT GRAVIDITETEN SKJULT: Frem til oktober 2014 var babymagen en godt bevart hemmelighet. Da valgte Blake og Ryan å annonsere graviditeten på TV-stjernens nettside Preserve.us. Vis mer

- Det var min måte å «eie» øyeblikket på (...) Det var en kamp, siden vi vil bevare privatlivet vårt, men samtidig vil vi ikke at livet vårt skal bli utnyttet av andre. Så vi gjorde det enkelt; det var en stillferdig, elegant måte å gjøre det på, forteller ettbarnsmoren til Allure om babyavsløringen.

På tross av ønsket om å verne om privatlivet, tar «Savages»-skjønnheten bladet fra munnen om hvordan den lille datteren har endret hennes syn på livet.

- Det å få barn gjør at man innser at vi går bort av en grunn. Man tenker: «Jeg må forsvinne, fordi det lager plass til deg», sier Blake Lively åpenhjertig til Allure. 

HOLDT EN LAV PROFIL: Etter at babymagen begynte å synes, unngikk Blake blitzregnet til hun var klar for å dele babynyheten med verden. Her er hun på CFDA Fashion Awards i New York i juni 2014 - en av hennes siste offentlige opptredener frem til oktober samme år.  Foto: Stella Pictures
HOLDT EN LAV PROFIL: Etter at babymagen begynte å synes, unngikk Blake blitzregnet til hun var klar for å dele babynyheten med verden. Her er hun på CFDA Fashion Awards i New York i juni 2014 - en av hennes siste offentlige opptredener frem til oktober samme år. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har problemer med å hjelpe en sånn fyr