Blake Lively overrasket ektemannen på 40-årsdagen

«Gossip Girl»-stjernen og Ryan Reynolds feiret på et helt spesielt sted.

FEIRET KJÆRLIGHETEN: Når Ryan hadde bursdag i helgen var det kjærligheten mellom han og Blake som stod i fokus.  Foto: wenn.com
FEIRET KJÆRLIGHETEN: Når Ryan hadde bursdag i helgen var det kjærligheten mellom han og Blake som stod i fokus. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen ble «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds 40 år. I den forbindelse ville skuespillerkona Blake Lively (29) feire Ryans bursdag på en helt spesiell måte - på stedet der de ble forelsket, ifølge Daily Mail.

Og feiringen -  den delte de åpent på sine egne Instagram-profiler.

Paret møttes på settet til superhelt-filmen «Green Lantern» i 2011, og falt senere for hverandre. Det var på restauranten O Ya i Boston paret forelsket seg i hverandre.

Derfor valgte den samme restaurantkjedens lokaler i New York til sin feiring.

På bildene som er lagt ut ser vi bilder fra deres forhold rundt omkring i rommet bak dem. Det er også masse bursdagseffekter som ballonger og diverese konfetti.

 

«@_o_ya_ vi forelsket oss i deres restaurant i Boston. Vi er fortsatt forelsket i deres restaurant i New York. Tusen takk for den beste maten og minnene! Dere er vår favoritt!! Enda en gratulerer med dagen sammen med @vancityreynolds. Hei, Reynolds, jeg liker deg en hel del. Jeg bare sier det», skriver Blake under sin Instagram-post.

Også Ryan delte et bilde på Instagram for å vise sin takknemlighet.

«Beste. Bursdagen. Noensinne. Arrangert av min kone, kompis og internasjonal spion, @blakelively. Stor takk til min favoritt restaurant i New York City, @_o_ya -- og en spesiell takk til barna for å ikke ødlegge alt som de planla», skrev han på Instagram.

 

Giftet seg i all hemmelighet

Det var i 2012 skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively overrasket alle med å gifte seg med hverandre i all hemmelighet - under ett år etter de ble sammen

Ifølge People fant bryllupet sted i Mt. Pleasant i South Carolina i USA.

En kilde avslørte til nettstedet at vielsen fant sted i et hvitt telt i Boone Hall Plantation. Florence Welch, vokalist i bandet Florence and the Machine, fremførte tre sanger for det nygifte paret.

I tillegg skal bryllupskaken ha blitt kjørt inn fra Virginia.

Det var andre gang Reynolds giftet seg. Han har tidligere vært gift med Scarlett Johansson (31), men forholdet tok slutt i 2010. Lively har aldri tidligere vært gift.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i all hemmelighet i 2012.  Foto: Ap
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i all hemmelighet i 2012. Foto: Ap Vis mer

Sjekker om dattera puster om natten

For snart to år siden jublet Hollywood-paret Ryan og Blake da de ønsket sitt første barn velkommen til verden.

Den lille jenta, som fikk navnet James, ble født i desember 2014, og kort tid etter uttrykte han sin kjærlighet for både kona og datteren på TV.

I februar innrømmet Reynolds at ansvaret som kommer med farsrollen ikke bare har vært lett.

- I løpet av de første seks månedene er det utrolig hvordan man klarer å finne en måte å holde det gående på. Med tanke på søvnmangel og hallusinasjoner. Glem narkotika. Ønsker du å bli høy? Få deg en baby og se hvordan det er å være våken i en måned i strekk, fortalte han spøkefullt til bladet Men's Health, ifølge Entertainment Tonight.

Saken fortsetter under bildet.

 

«Gratulerer med farsdagen!! @vancityreynolds siden dagen vår lille baby ble født, har jeg følt så sterkt i mitt hjerte at du mest sannsynlgi er faren. #ILoveYouSoMuchltsSilly», skrev kona Blake på Instagram.

Ryan, som fikk sitt gjennombrudd i komiserien «Pizzagjengen», gir deretter flere morsomme eksempler på hvor utmattende det kan være å gå uten søvn i lange perioder.

- Man har øyeblikk hvor man tenker: «Red jeg virkelig på en enhjørning til jobb i dag? Jeg er ganske sikker på at jeg ikke gjorde det, men jeg vet ikke», spøkte han i intervjuet den gang.

Tidligere har 40-åringen avslørt detaljer fra konas fødsel, og han har også avslørt at han er overforsiktig når det kommer til sin lille hjerteknuser.

GJENNOMBRUDD: Ryan Reynolds (t.h.) fikk sitt gjennombrudd i TV-serien «Pizzagjengen», som også ble populær i Norge. Her er han med kollegene Richard Ruccolo og Traylor Howard fra serien.
GJENNOMBRUDD: Ryan Reynolds (t.h.) fikk sitt gjennombrudd i TV-serien «Pizzagjengen», som også ble populær i Norge. Her er han med kollegene Richard Ruccolo og Traylor Howard fra serien. Vis mer

- Jeg sjekker at alt er bra med henne midt på natta, og stikker fingrene mine under nesen hennes for å kjenne at hun fremdeles puster. Er det galskap? Jeg føler kanskje at jeg er litt gal, innrømmer han.

Ble foreldre for andre gang

I april ble det kjent at stjerneparet ventet sitt andre barn sammen.

Tidlig oktober avslørte People.com at ventetiden skulle være over.

Flere kilder hevdet nemlig at «Gossip Girl»-stjernen skal ha født i New York, men det er foreløpig ikke kjent om paret har fått en gutt eller jente.

US Weekly meldte at Blakes søster Robyn (44) og hennes gode venninne, popstjernen Taylor Swift (26), skal ha besøkt henne på sykehuset.

Paret har enda ikke kommentert baby-ryktene, men det kan se ut som om Blake har født om vi studerer Instagram-profilen hennes. 

LES OGSÅ: Lady Gaga tok styringa i karaoketaxien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer