Blake Lively og Ryan Reynolds er blitt foreldre igjen

Stjerneparet skal ha fått et nytt familiemedlem forrige uke.

BABYLYKKE: Blake Lively og Ryan Reynolds skal ha fått sitt andre barn sammen.  Foto: Broadimage
BABYLYKKE: Blake Lively og Ryan Reynolds skal ha fått sitt andre barn sammen. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: I april ble det kjent at stjerneparet Blake Lively (29) og Ryan Reynolds (39) ventet sitt andre barn sammen.

Nå skal ventetiden være over, ifølge nettstedet People.com.

Flere kilder hevder at «Gossip Girl»-stjernen skal ha født i New York forrige uke, men det er foreløpig ikke kjent om paret har fått en gutt eller jente.

US Weekly melder at Blakes søster Robyn (44) og hennes gode venninne, popstjernen Taylor Swift (26), skal ha besøkt henne på sykehuset.

Det berømte skuespillerparet har foreløpig ikke kommentert nyheten.

Saken fortsetter nedenfor.

I bryllup like etter fødselen

Kun dager etter Blake skal ha født sitt andre barn, dukket hun imidlertid opp i bryllupet til assistenten Jessica Snyder. Skuespilleren delte et bilde fra bryllupet på Instagram.

- Det vakreste bruden i verden. Og den beste vennen jeg kunne bedt om. Takk for at du er ALT. Jeg elsker deg, skrev Lively til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsker seg en stor familie

Duoens nye familiemedlem kom til verden 20 måneder etter de fikk datteren James. 

Blake og Ryan, som giftet seg under en hemmelig seremoni i 2012, har ikke lagt skjul på at de alltid har ønsket seg en stor familie.

- Vi ønsker oss en stor familie. Vi kommer begge fra store familier. Mine foreldre fikk fire barn, Blakes fikk fem. Mange synes det er galskap, men det finner vi ut av når vi er der, har Ryan tidligere uttalt til US Weekly.

- Jeg må virkelig starte nå. Jeg vil ha haugevis av unger, har Blake sagt til bladet Marie Claire.

SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012, og fikk datteren James i starten av 2015. Nå kan de også glede seg over et nytt familiemedlem.  Foto: wenn.com
SUPERPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012, og fikk datteren James i starten av 2015. Nå kan de også glede seg over et nytt familiemedlem. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Spøker med Brad-brudd