PÅ PREMIERE: Blake Lively på verdenspremieren til filmen «The Shallows» den 21. Juni i New York. Lively har en av hovedrollene i filmen.  Foto: Andres Otero/wenn.com
PÅ PREMIERE: Blake Lively på verdenspremieren til filmen «The Shallows» den 21. Juni i New York. Lively har en av hovedrollene i filmen. Foto: Andres Otero/wenn.com Vis mer

Blake Lively følte seg presset til å gå ned i vekt etter fødselen

Nå tar Hollywood-stjernen bladet fra munnen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Blake Lively (29) er kanskje mest kjent for sin rolle som Serena van der Woodsen i «Gossip Girl».

De siste årene har hun satset på en filmkarriere, samtidig som hun har blitt mamma. Det har ikke vært en enkel kombinasjon, avslører skuespilleren til People.

Bare åtte måneder etter hun fikk sitt første barn i desember 2014, fikk hun hovedrollen i dramafilmen «The Shallows», en rolle der hun måtte stille lettkledd til innspilling.

Filmenhandler om surferen Nancy som blir angrepet av en hvithai, og hennes kamp mot land fra denne hvithaien. Kroppspresset gikk utover Blakes selvtillit.

- Det jeg slet med var at jeg måtte gjøre denne rollen åtte måneder etter fødsel. Det er mye usikkerhet og utseendepress rundt det. Du ønsker jo selvsagt ikke å være den personen folk ser på i et blad og bare sier «Æsj, se på henne», forteller skuespilleren åpenhjertig til People.com. 

I ROLLE:  Blake Lively i rollen som Nanzy i drama-filmen «The Shallows». Skuespilleren forteller at hun gikk i hardtrening for rollen.   Foto: COLUMBIA PICTURES/OMBRA FILMS/WEIMARANER REPUBLIC PICTURES / Album
I ROLLE: Blake Lively i rollen som Nanzy i drama-filmen «The Shallows». Skuespilleren forteller at hun gikk i hardtrening for rollen. Foto: COLUMBIA PICTURES/OMBRA FILMS/WEIMARANER REPUBLIC PICTURES / Album Vis mer

«Gossip Girl»-stjernen giftet seg med den kjente skuepilleren Ryan Reynolds (39) i 2012.

Lively mener folk ikke bør tenke så mye over hvordan en kvinnelig kropp ser ut etter fødsel

- Stigmaet gravide kvinner står overfor er en del av problemet. Det er en skam fordi det bør ikke være et så negativt «æsj» etter at noen har født.

- Kroppen din er så vakker. Du kan ikke gå på en «Victoria's Secret»-catwalk, men det er vakkert på en helt annen, utrolig måte, og jeg skulle ønske jeg hadde motet til å gå ut der og representere kvinner slik de faktisk ser ut. 

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG EKTEPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds  sammen på den røde løperen under New York Gala tidligere i år.  Foto: Ivan Nikolov/wenn.com
LYKKELIG EKTEPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds sammen på den røde løperen under New York Gala tidligere i år. Foto: Ivan Nikolov/wenn.com Vis mer

Gikk i hardtrening for rollen 

For å trene seg opp til rollen i filmen, gikk Blake Lively på en åtte ukers diett, hvor hun blant annet måtte droppe soya og gluten fra kostholdet sitt, ifølge People.com. Lively innrømmer at det var hardt. 

- Å spille inn filmen var like mye en treningsøkt som det var skuespill. De ansatte ikke noen stuntkvinne for meg før de to siste ukene av innspillingen, så det var mange harde undervannsscener, fortalte hun til «Live with Kelly», ifølge People.

Lively fortsetter med å fortelle at kroppen hun har i filmen, raskt forandret seg igjen etter innspillingen.

- Jeg ser ikke ut som jeg gjør i filmen i virkeligheten. Det var en åtte ukers periode av livet mitt, takket var en fantastisk trener, Don Saladino.  

Saken fortsetter nedenfor. 

VENTER BARN NUMMER TO: Ryan Reynolds hjelper sin gravide kone Blake Lively ned noen steiner hos Taylor Swift i sommer.   Foto: Splash News
VENTER BARN NUMMER TO: Ryan Reynolds hjelper sin gravide kone Blake Lively ned noen steiner hos Taylor Swift i sommer. Foto: Splash News Vis mer

Gravid for andre gang 

I april i år kunne People avsløre at det kjente Hollywood-paret Blake og Ryan venter sitt andre barn senere i år. På filmfestivalen i Cannes i mai, strålte den gravide skuespilleren på den røde løperen.

- De er veldig spente. Blake har alltid ønsket seg to eller tre barn, sa en kilde til E!News.

Når det kommer til familielivet er skuespillerparet hemmelighetsfulle, men de har aldri lagt skjul på at de ønsker seg en stor familie. 

- Hvis jeg kunne spyttet ut en haug med barn, så hadde jeg gjort det, fortalte Lively nylig i et intervju med Marie Claire, ifølge E!News.

Og Reynolds kunne ikke vært mer enig.

- Vi kommer begge fra store familier og vil gjerne ha det selv også. Mine foreldre har fire barn, og Blakes fem. Mange sier det er galskap, men det vil vi først finne ut av når vi er der. Og jeg tror vi kommer til å vandre gjennom denne ilden ganske lykkelige, sa han til Detail Magazine.

«The Shallows» hadde premiere på norske kinoer 12. august.

LES OGSÅ: Smelter alle med babybilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer