ELEGANT: Blake Lively stråler alltid på den røde løperen. Her er skjønnheten under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.  Foto: Abaca
ELEGANT: Blake Lively stråler alltid på den røde løperen. Her er skjønnheten under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Abaca Vis mer

Blake Lively bruker høyhælte sko for å roe nervene

Hollywood-stjernen gjør stikk motsatt av Victoria Beckham.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (28) er ikke bare kjent for sitt skuespillertalent, men også for sitt smellvakre ytre.

28-åringen ser alltid plettfri ut på den røde løperen, med sine lekre kjoler, silkemyke lokker og skyhøye sko.

Selv om man kanskje skulle tro at de aller fleste ville foretrukket lave og behagelige sko fremfor høye hæler, er ikke Lively helt enig.

- Jeg synes skyhøye sko er avslappende. Jeg liker å ta på meg et fantastisk par med Louboutins, sier hun under et intervju med Hamptons Magazine. 

Hun forklarer imidlertid at hun ikke alltid går kledd klar for den røde løperen, selv om det er det hun foretrekker. 

- Jeg kan kle meg ganske hverdagslig. Det kan være en jeans og en t-skjorte. Jeg bruker gjerne klær som betyr noe for meg. Min hverdagsstil reflekterer ofte mine erfaringer, humøret mitt og hvem jeg er, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

ELEGANT: Blake Lively stråler alltid på den røde løperen. Her er skjønnheten under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.  Foto: Abaca
ELEGANT: Blake Lively stråler alltid på den røde løperen. Her er skjønnheten under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Abaca Vis mer

Slutter med høye hæler

I motsetning til Blake Lively, har klesdesigner Victoria Beckham (42) tidligere uttalt at hun har sluttet å bruke høye hæler. 

Årsaken er at hun vil unngå nye smerter i føttene og ryggen.

- Jeg kan bare ikke bruke høye hæler lenger. Spesielt ikke når jeg jobber og reiser så mye. Skoene og klærne er nødt til å være komfortable, sa hun i et intervju med The Telegraph i februar. 

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT UANSETT: Victoria Beckham ser like flott ut i flate sko som med høye hæler. Foto: Rex Features
FLOTT UANSETT: Victoria Beckham ser like flott ut i flate sko som med høye hæler. Foto: Rex Features Vis mer

Også blogger Louise Angelica Riise (25) fortalte nylig at hun foretrekker å bruke mer komfortable sko til vanlig:

- Jeg bruker ikke så mye høye hæler. Jeg er veldig glad i å ta på meg joggesko, eller støvletter som ikke har så veldig høy hæl, røpet Louise Angelica Riise da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med hennes deltagelse i TV-serien «Bloggerne».

Saken fortsetter nedenfor.

sun is up

Et bilde publisert av Louise Angelica (@louiseangelicariise)

Blir mamma igjen

I midten av april ble det kjent at Lively og ektemannen Ryan Reynolds (39) venter baby nummer to sammen.

Nyheten kom kun 15 måneder etter at ekteparet fikk datteren James. 

- De vordende foreldrene er i ekstase. De er veldig spente. Blake har alltid ønsket seg to eller tre barn, avslørte en kilde til People den gang. 

Blake og «Deadpool»-stjernen møtte hverandre da de spilte inn filmen «Green Lantern» sammen i 2010. Året etter begynte de å date, og i 2012 giftet duoen seg under en hemmelig seremoni.

STJERNEPAR: Skuespiller Ryan Reynolds og Blake Lively giftet seg i 2012, og i fjor fikk de sitt første barn sammen.  Foto: DPA
STJERNEPAR: Skuespiller Ryan Reynolds og Blake Lively giftet seg i 2012, og i fjor fikk de sitt første barn sammen. Foto: DPA Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har bedt ham om å flytte inn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer