Kygo:

Bladde opp millioner for tidenes dyreste bergensbolig

Det nye boligkjøpet kostet Kygo flerfoldige millioner kroner.

SVINDYRT: Kygo har slått kloa i tidenes dyreste bergensbolig, som han bladde opp hele 41 millioner kroner for. Boligen inneholder blant annet egen tennisbane. Foto: Google Maps / NTB scanpix
SVINDYRT: Kygo har slått kloa i tidenes dyreste bergensbolig, som han bladde opp hele 41 millioner kroner for. Boligen inneholder blant annet egen tennisbane. Foto: Google Maps / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om norske Kygo (27) nesten oftere befinner seg i USA enn i Norge, er det ingen tvil om at hjemlengselen tidvis treffer ham for fullt.

I Hordaland har han familie og venner, og når de ikke kan være med ham på verdensomfattende turneer, er det hjemme i Norge han får møtt dem.

Nå blir ikke det noe problem lenger, i hvert fall ikke når det kommer til å få plass til alle sammen. I en pressemelding meldes det nemlig om at artisten har bladd opp elleville 41 millioner for en eiendom på adressen Hopsnesvegen 120 i Bergen.

Med det har 27-åringen kjøpt tidenes dyreste bergensbolig noensinne.

POPULÆR: - Han er den artisten som har nådd èn milliard avspillinger på Spotify på kortest tid, sa Ellen DeGeneres før Kygo framførte hiten «Stole the Show» med sanger Parson James. Video: Med tillatelse fra TV3. Vis mer Vis mer

Tennisbane

- Nå får jeg plass til gjester og inspirerende omgivelser som er perfekt til å lage musikk, forteller han i pressemeldingen.

Eiendommen har åtte soverom, en egen tennisbane og har en tomt som totalt er på hele 15,5 mål. Boligen er tegnet av den kjente arkitekten Ole Landmark og ble bygget til kjøpmann Peter Petersen i 1918.

BLAR OPP: Kygo har kjøpt seg nytt hus i Bergen, noe han betalte hele 41 millioner kroner for. Med det har han slått kloa i tidenes dyreste bergenshus. Foto: NTB scanpix
BLAR OPP: Kygo har kjøpt seg nytt hus i Bergen, noe han betalte hele 41 millioner kroner for. Med det har han slått kloa i tidenes dyreste bergenshus. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var lokalavisen Bergens Tidende som var først ute med å melde nyheten. De skriver at Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som han egentlig heter, frem til nå har hatt adresse i Kråkenesveien på Bønes.

Dette blir nå endret fortløpende, når han overtar det ekstravagante huset. Den nye eiendommen er i tillegg bare 300 meter fra Kyrres barndomshjem, så dette er kjente trakter for artisten.

- Det er ikke mange sentrale eiendommer til salgs i så flotte omgivelser. Det at jeg har mange barndomsminner fra nettopp dette området bidro til at valget var relativt enkelt. Nå gleder jeg meg til å overta og flytte inn på eiendommen, skriver Kygo.

Med den store luksuseiendommen håper han å kunne invitere kolleger på besøk. Han forteller nemlig at han gjerne vil vise frem Bergen til sine utenlandske venner. Det er derimot ikke kjent om han får flyttet inn med en eneste gang. Huset kan nemlig kreve enkelte oppgraderinger før det blir mulig å leve der.

- Det er et stykke jobb å gjøre for å få den opp til dagens standard. Selv om boligen er i god forfatning, er den nok litt utdatert innvendig, sier eiendomsmegler Tom Jørgensen til BT.

Det er ikke kjent om han skal bo alene i huset, eller om kjæresten Maren Platou (25) flytter inn.

GLADGUTT: Da Kygo troppet opp på den røde løperen, i forkant av premieren på sin egen film, fortalte han til reporterne at han var smålig nervøs, men også at han gledet seg. Video: AP, NTB scanpix Vis mer

Lykkelig forelsket

Det var i 2015 at Kygo avslørte at han hadde fått seg kjæreste. Den gang valgte bergenseren å ikke røpe hvem kjæresten var, men det tok ikke lang tid før verden fikk nyss om at det var Maren som hadde kapret hjertet hans.

TV 2 fikk året etter et møte med stjerneskuddet i Paris, og for første gang snakket han ut om forholdet med sykepleierstudenten.

- Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sa Kygo til kanalen i 2016.

FORELSKET: Maren og Kyrre har vært sammen i flere år nå, men det er ikke kjent om hun også melder flytting til den gigantiske villaen kjæresten nå har anskaffet seg. Foto: AFP
FORELSKET: Maren og Kyrre har vært sammen i flere år nå, men det er ikke kjent om hun også melder flytting til den gigantiske villaen kjæresten nå har anskaffet seg. Foto: AFP Vis mer

I intervjuet la han ikke skjul på at det er veldig stas når kjæresten har mulighet til å være med på turné. Maren har det siste året blogget om mote og reiser verden rundt,nå under bloggportalen til Costume.

Da Kygo fylte år i starten av september, var hans utkårede tidlig ute med å gratulere suksessartisten.

«Gratulerer med dagen min kjære. Jeg er så stolt av deg, og jeg vil alltid være din største fan. Elsker deg», skrev hun på Instagram.

Paret har holdt seg unna rampelyset siden det ble kjent at de var kjærester, men Maren er ofte med på utenlandsreiser og turneer rundt om i verden for å heie frem DJ-kjæresten.

25-åringen deler titt og ofte bilder med følgerne sine av sin verdenskjente kjæreste, men Kygo virker imidlertid mer beskjeden med delingen av kjærestebildene.

Se dette innlegget på Instagram

Happy birthday baby🎉 love you❤️

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

Men i anledning bursdagen til Maren tidligere i år, delte også DJ-stjernen et bilde av dem på sin Instagram-profil.

«Gratulerer med dagen baby, elsker deg», sto det i innlegget.

LES OGSÅ: Feiret nasjonaldagen sammen med Kygo og Erlend Elias

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer