«Funky»-familien:

Bladde opp en million for brødrene

Storesøster Jørgine bidro stort til potten da Emil og Silas Massa Vasstrand kjøpte sin første bolig.

HJALP TVILLINGENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli bidro til potten da Silas og Emil Massa Vasstrand kjøpte bolig. Foto: TV 2
HJALP TVILLINGENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli bidro til potten da Silas og Emil Massa Vasstrand kjøpte bolig. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga kunne tvillingbrødrene Silas og Emil Massa Vasstrand (22) dele den gledelige nyheten om at de hadde kjøpt sin første bolig sammen.

De etter hvert så kjente treningsprofilene, som er brødrene til tv-personlighet Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31), har nå flyttet sammen på Fredensborg i Oslo.

- Det føles helt fantastisk å ha et eget sted å bo. Vi bodde i en ganske fin leilighet før også, men det blir jo noe helt annet å eie selv. Ikke forholde seg til en utleier som ikke vil at man skal slå en spiker i veggen liksom, skriver tvillingene til Se og Hør i en mail.

Vil betale tilbake

Tidligere har de leid leilighet i hovedstaden, etter å ha flyttet fra hjembyen Ålesund i fjor for å studere.

FUNKYTWINS: Emil og Silas Massa blir til høsten å se i TV 2-serien «Funkyfam», og de har tydelige ambisjoner til hva de vil oppnå. Video: Thea Hope. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Nå har de altså blitt eiere av sin egen leilighet - mye takket være storesøsteren og ektemannen Morten Sundli. Ekteparet punget ut med 1 150 000 kroner for å hjelpe brødrene med å komme seg inn på boligmarkedet.

- Uten hjelpen vi fikk av Jørgine ville det ikke vært mulig for oss å kjøpe en så fin leilighet sentralt i Oslo. Ord kan egentlig ikke beskrive hvor takknemlige vi er for hvor mye hun stiller opp for oss. Forhåpentligvis har boligmarkedet hatt såpass vekst når vi selger at hun kan få igjen de pengene hun bidro med, pluss litt til, forteller de.

BOLIGEIERE: Emil og Silas Massa Vasstrand utenfor sin nye leilighet. Foto: Privat
BOLIGEIERE: Emil og Silas Massa Vasstrand utenfor sin nye leilighet. Foto: Privat Vis mer

Den klassiske Oslo-leiligheten er kjøpt for 4 550 000 kroner, 250 000 over prisantydningen den ble lagt ut for.

Tvillingenes boligkjøp kommer bare noen måneder etter at Jørgine og ektemannen kjøpte hyttetomt ved Mjøsa.

- Opptatt av å hjelpe hverandre

31-åringen selv viser til Instagram-innlegget hun skrev i helga, og sier til Dagbladet at hun ikke har noe mer å legge til.

«Vi er oppdratt av å hjelpe hverandre i vår søskenflokk. Dele på det vi har og støtte hverandre der vi kan. Derfor er jeg både stolt og glad for at Morten og jeg kunne hjelpe Silas og Emil med å kjøpe sin første leilighet i Oslo», skrev hun på Instagram søndag.

I videoen tvillingene har lagt ut på sin YouTube-kanal, får man også se Oslo-leiligheten, som storesøsteren og svogeren hjelper til med å innrede. De forteller til Dagbladet at de fortsatt ikke er kommet helt i orden, men at det begynner å komme seg.

- Vi setter opp en vegg, flytter noen dører og litt andre greier. Vi mangler bare noen flere møbler og noen ting på veggene. Men vi begynner å bli godt kjent i området, også har vi en veldig søt nabo som bor under oss - en eldre dame som vi har snakket mye med, forteller de.

STRENG STORESØSTER: Tvillingbrødrene Emil og Silas Massa Vasstrand er tydelige på hvem som er sjefen i familien deres. Video: Rød Løper Vis mer

Leilighetskjøpet blir feiret på sikt med en innflytningsfest med nære venner.

- Det blir ikke noen store greier da, vi skal ikke ha noen ville fester i den leiligheten, hehe.

Krangler om det meste

Brødrene tilbringer mye tid sammen, og vier mye tid til trening - noe de gjerne deler med følgerne sine i sosiale medier. Til tross for at de er veldig nære, legger de ikke skjul på at de noen ganger har sine utfordringer.

- Emil og jeg har bodd sammen hele livet. I oppveksten delte vi rom også. Det blir mye krangling, men sånn har det på en måte alltid vært. Med andre ord ingen utfordringer utover det at vi krangler om det meste, forteller Silas.

Arbeidsoppgavene deler de imidlertid helt likt på.

- Vi er superbarnslige på slike ting ennå. Alt må være rettferdig og ingen skal gjøre mer enn den andre. Derfor er det felles rydde- og vaskedager hvor vi følger med på hva den andre gjør, slik at ingen av oss sniker seg unna.

LES OGSÅ: Derfor er eks­mannen med på tv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer