«Funky»-familien:

Bladde opp en million for brødrene

Storesøster Jørgine bidro stort til potten da Emil og Silas Massa Vasstrand kjøpte sin første bolig.

HJALP TVILLINGENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli bidro til potten da Silas og Emil Massa Vasstrand kjøpte bolig. Foto: TV 2
HJALP TVILLINGENE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli bidro til potten da Silas og Emil Massa Vasstrand kjøpte bolig. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga kunne tvillingbrødrene Silas og Emil Massa Vasstrand (22) dele den gledelige nyheten om at de hadde kjøpt sin første bolig sammen.

De etter hvert så kjente treningsprofilene, som er brødrene til tv-personlighet Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31), har nå flyttet sammen på Fredensborg i Oslo.

- Det føles helt fantastisk å ha et eget sted å bo. Vi bodde i en ganske fin leilighet før også, men det blir jo noe helt annet å eie selv. Ikke forholde seg til en utleier som ikke vil at man skal slå en spiker i veggen liksom, skriver tvillingene til Se og Hør i en mail.

Vil betale tilbake

Tidligere har de leid leilighet i hovedstaden, etter å ha flyttet fra hjembyen Ålesund i fjor for å studere.

Nå har de altså blitt eiere av sin egen leilighet - mye takket være storesøsteren og ektemannen Morten Sundli. Ekteparet punget ut med 1 150 000 kroner for å hjelpe brødrene med å komme seg inn på boligmarkedet.

- Uten hjelpen vi fikk av Jørgine ville det ikke vært mulig for oss å kjøpe en så fin leilighet sentralt i Oslo. Ord kan egentlig ikke beskrive hvor takknemlige vi er for hvor mye hun stiller opp for oss. Forhåpentligvis har boligmarkedet hatt såpass vekst når vi selger at hun kan få igjen de pengene hun bidro med, pluss litt til, forteller de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer