Foto: TV3
Foto: TV3Vis mer

- Black will be back!

Dekk-kongen Tommy Sharif røk ut av "Sangstjerner" torsdag.

SEHER.NO: Det var dekk-kongen Tommy Sharif som røk ut av "Sangstjerner" torsdag kveld. Men storsjarmøren, som vurderte å trekke seg fra sangkonkurransen i forrige uke, tok "tapet" med knusende ro, og synes det var greit at han røk ut.


- Det er greit at jeg ble stemt hjem, jeg har hatt et fint opphold i Norge. Black will be back, sa Sharif spøkefullt, og la til at han ønsket å takke alle som har stemt på han og kompisen Benjamin.


Kveldens program bestod av temaene duett og 60-tallet, og etter at programlederne Kathrine Sørland og Alf Gunnar "Alfie" Nilsen hadde sunget sin noe sure åpningsduett var det dekk-kongen Tommy og charter-kongen Sveins tur.


Deres versjon av Julio Iglesias/Willy Nelson låta "To all the girls we`ve loved before" mottok litt blandet kritikk, men dommer Christian Ingebrigtsen var imponert over at dekk-kongen faktisk fant en tone "her og der".


- Dette var en skikkelig lidelse å høre på i begynnelsen, men det tok seg opp etterhvert, sa Ingebrigtsen.


Også gjeste-dommer Maria Haukaas Storeng, bedre kjent som tidligere "Idol"-Maria, synes det var en bra opptreden.


- Svein var hvertfall veldig flink til å ta kontakt med Tommy, sa hun.


Dekk-kongens solo-nummer "Let's twist again" av Chubby Checkers, fikk ikke like god omtale, og dommer Tor Milde sa klart og tydelig at han mente Tommy burde ryke ut denne gangen, selv om han lovte å kjøpe dekk av ham i fremtiden.


- Jeg klarte å få denne rokke-ringen rundt meg ti ganger. Klarer du det samme skal du få hva du vil, svarte Tommy og publikum brast i latter.


Både Adam og Nicholas, som fikk strålende kritikk for deres tolkning av Michael Jackson og Paul McCartneys "Say, say, say", samt "charter"-Svein er dermed videre til neste ukes sending.


Og gjett om de gleder seg.


- Jeg gleder meg veldig, veldig, veeeeeeldig, sa en smilende Nicholas etter sin solo-opptreden.


Soloversjonene: Nicholas sang "California Girls" av Beach Boys, Tommy  sang "Let's twist again" av Chubby Checkers, Svein sang  "Suspicious minds" av Elvis Presley og Adam sang  "Proud Mary" av Creedence Clearwater Revivals.


Sangstjerner kan du se på TV 3 torsdager klokken 20.00.


LES OGSÅ: - Kathrine og Alfie i duett