BLIR FORELDRE: Ting har gått i rekordfart for reality-kjendisen Robert Kardashian og Blac Chyna. Snart blir de foreldre.  Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Ting har gått i rekordfart for reality-kjendisen Robert Kardashian og Blac Chyna. Snart blir de foreldre. Foto: NTB ScanpixVis mer

Blac Chynas gravidantrekk får fansen til å rynke på nesa

- Jeg er for at man bruker tettsittende antrekk under svangerskapet altså, men den kjolen der er altfor trang!

SEOGHØR.NO: Tre måneder etter at Robert Kardashian (29) og stripperen Blac Chyna (28) ble kjærester i januar kom nyheten om at de to hadde forlovet seg - og bare én måned etter dette kunne det ferske paret annonsere at Blac ventet barn. Det har med andre ord gått fort i svingene for Hollywood-paret!

Blac Chyna nyter svangerskapet til det fulle, og har tidligere gitt uttrykk for at hun ikke er redd for å legge på seg mens hun går gravid

«Hvorfor skal jeg passe vekten min mens jeg er gravid?», skrev hun til et bilde hun la ut av seg selv og gravidmagen på Instagram i begynnelsen av juli.

28-åringen er i likhet med sine verdensberømte «svigersøstre» svært glad i å gå i kjoler som overlater lite til fantasien, og til tross for at hun har kommet godt på vei i svangerskapet har hun ingenting imot å ikle seg tettsittende antrekk. 

VISER FORMENE: Blac Chyna har ingenting imot å gå opp flere titalls kilo under svangerskapet, ei heller å bruke tettsittende kjoler. Disse bildene er tatt  i Los Angeles siste helgen i juli. Foto: NTB Scanpix
VISER FORMENE: Blac Chyna har ingenting imot å gå opp flere titalls kilo under svangerskapet, ei heller å bruke tettsittende kjoler. Disse bildene er tatt i Los Angeles siste helgen i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men dette har fått sosiale medier-fansen til å rynke litt på nesa. Under emneknaggen #BalcChyna på Instagram diskuteres det heftig til bilder av den gravide stripperen. 

En som kaller seg «Missshayranae» skriver:

«Jeg er for at man bruker tettsittende antrekk under svangerskapet altså, men den kjolen der er altfor trang! Når materialet strekker seg og lager rynker i stoffet betyr det at den er for liten».

- Det ser svært ukomfortabelt ut

En annen, som bruker kallenavnet «Jai412», skriver:

«Chyna, jeg støtter deg 100 prosent, men det der ser svært ukomfortabelt ut. Kanskje du heller burde prøve en litt løsere kjole, eller tights og en topp? Etter du har født kan du gå tilbake til «å rocke» sånne type kjoler! Håper du får et godt svangerskap».

Dette blir Robert Kardashians første barn, mens Blac Chyna allerede har sønnen King Cairo (3) fra forholdet til rapperen Tyga (26). Han er i dag forøvrig kjæreste med Roberts halvsøster Kylie Jenner (18).

LES OGSÅ: Robert Kardashian overrasket fansen og pressen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.