Rob Kardashian og Blac Chyna ble foreldre:

Blac Chynas fødselsstunt tar av på nettet

- Dette er en temmelig episk video!

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer
Publisert

Torsdag kunne Kardashian-fans over hele verden glede seg over at reality-familiens nyeste medlem ble født.

Rob Kardashian (29) og Blac Chyna (28) ønsket sitt første barn velkommen på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, med flere av familiemedlemmene sine til stede.

Parets nyfødte datter, som allerede har fått navnet Dream Renee Kardashian, ble født med keisersnitt, ifølge Entertainment Tonight.

Selv om Blac Chyna ikke var igjennom en naturlig fødsel, lot hun ikke sjansen løpe fra seg til å iscenesette et skikkelig fødselsscenario mens hun befant seg på sykehuset.

- Alt ved dette er perfekt

Natt til fredag norsk tid delte den nybakte mora en videosnutt på Instagram av en såkalt mannequin challenge, en internett-trend der man «fryser» i én posisjon mens man blir filmet.

I videoen sitter Blac Chyna i en frosset, dog overbevisende fødselsposisjon mens forloveden Rob, parets respektive mødre og tre andre tilskuere - inkludert Kris Jenners kjæreste Corey Gamble - inntar hver sin rolle på fødestua.

Se den gøyale videoen øverst i saken!

Chynas festlige «fødselsstunt» er i skrivende stund blitt sett over fire millioner ganger på Instagram-profilen hennes, og en rekke utenlandske medier har omtalt videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer